Dokładnie umyta i wysprzątana.
Printable View
Dokładnie umyta i wysprzątana.
Co prawda nie dziś ale wczoraj 145 umyta,wysprzątana ,zatankowana gazem do pełna i pojechała na wycieczkę do Opola , dziś wróciłyśmy obie baaardzo zadowolone:).
a 166-stka ma wymienioną nagrzewnicę .
Korzystając z chwili wolnego czasu, dzisiaj wymieniony lewy dolny wahacz (który nie wytrzymał przeciążeń na "luźnych przelotach" po torze ;) ), osłony przegubów wewnętrznego/zewnętrznego.
W kolejnej wolnej chwili zrobię to samo po stronie prawej :)
Spacerek. Kije - Walbrzych 410 km. Po drodze zupelnie przez przypadek poznalem kolege z forum o nicku Alex pomimo tego ze nie jechal swoja bella :)
Wczoraj zrobiona trasa 1300 km i bez najmniejszych problemów a dziś Bella ma zasłużony odpoczynek:D
Wymieniony termostatr. W koncu jest ok ;D jest 90 stopni w koncu ;] A mam do sprzedania za symboliczna kwote czujnik temp 2 pinowy. nowka sciagnieta z termostatu.
Nowa oliwa i filtr:) dodatkowo umyta na szybko na bez dotyku.
Nowe sprężyny, nowa chłodnica, zregenerowana turbinka, komplet filtrów i świeża oliwka - co prawda nie dziś, ale w ciągu ostatnich 3 dni :)
Nowe oponki i mycie
Wysłane z mojego LG-P875 przy użyciu Tapatalka
Kupiłem i wymieniłem zawias klamki pasażera, a zanim zdążyłem założyć boczek drzwi, pękł zawias od strony kierowcy ;D Złośliwość AR pełną gębą ;)