Tfu pomyłka 5x112 oczywiście bo znaleźć coś ciekawego w 110 to chyba łatwiej w lotto wygrać ;) Dystanse musiały być bo na Brembo prawie nic nie wchodzi. zacisk jest jakieś 2mm od ramion, a większy dystans już nie wejdzie.
Printable View
W zeszłym roku robiłem 17" w alfie żony.
Chrom proszkowy, robiłem w http://felgi-profil.pl/regeneracja_felg/. Ogólnie wszystko ok, ale to nie to samo co oryginał i byłem rozczarowany efektem.
Wulkanizator chwalił, że tak dobrze zrobione i takie tam, ale na przyszłość wolałbym dłużej poszukać czegoś dobrego w oryginale a nie malować.
Załącznik 212860
przynajmniej dosc podobny. dla mnie 19 z prodrive to top wybór, ale ze wzgledu na dostepnosc/cene i wiekszy komfort poszedlem w podkowy 18 - w 18 ten wzor imho jest ciekawszy i jeszcze bardziej "alfowy" niz polksiezyce.
- - - Updated - - -
juz chyba nawet taniej, bo funt leci w dół
quotation na nowe z veloces w uk z wysylka dostalem jakiś czas temu na chyba cos ok 1150 funtow. jakby zakombinowal tansza wysylke (zalatwic swojego kuriera) to jeszcze moznaby zejsc z ceny, bo były chyba za 999 bez wysylki.
No pisałem kilka stron wstecz. Felgi 999 funtów czyli 4700zł plus 200zł wysyłka DPD do PL i za niecałe 5K mamy Prodrive'y.
Jeśli masz internet, a wnioskuje, ze masz bo piszesz na forum to możesz sobie bez problemu sprawdzić koszty wysyłki z Uk do Polski ;) Od kiedy na wyspach siedzi kilka milionów polaków przesyłki są tanie jak barszcz. Cześć latających na wysypy wysyła nawet bagaże kurierem bo taniej wysłać bagaże i lecieć ryanairem tylko z podręcznym niż dopłacać za bagaż rejestrowany :D
Wystarczy, ze masz kogoś znajomego na wyspach kto nada Ci paczkę do PL, a dokładniej to dwie (pakujesz dwie paczki po dwie fele żeby nie przekroczyć 30kg) i koszt wysyłki wyniesie Cię niecałe 40 funtów.