Pozdrawiam 9-tkę na rejestracji ZLO (ZŁO? :P) widzianą dziś, 9 grudnia, o. 17:40 przy Polnej. Wyrzucałeś kogoś kogoś na przejściu. Pomrugane, pobłyskane. ;)
Printable View
Pozdrawiam 9-tkę na rejestracji ZLO (ZŁO? :P) widzianą dziś, 9 grudnia, o. 17:40 przy Polnej. Wyrzucałeś kogoś kogoś na przejściu. Pomrugane, pobłyskane. ;)
Była taka sytuacja:) W pierwszym momencie myślałem ze mnie ktoś pogania, bo ruch tamuję, a tu chyba Gulietta o ile dobrze widziałem? Pozdrawiam kolegę!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Właśnie miałem problem jak "łagodnie" pomrugać zanim odjedziesz i tak podejrzewałem, że to zinterpretowałeś. A miało być przyjazne pozdrowienie. :D Tak, Giulietta. Szerokości! :)
Pozdrowienia dla Kierownika Białej Julki na Firmowych ramkach rej.WD..... widzianej dziś rano o 8:00 na Towarowej przed Pl. Zawiszy
73!
Załącznik 185611
Piękna niebieska 156 na ramkach pod uczelnią ;)
Pozdro dla Kierownika srebrnej AF 159 NA REJ LSW... dziś rano na Osiedlu Regaty (odmachane ) i dla Kierownika Białej Julki na WD 84 ... dziś przed 8:00 na Okopowej / Towarowej w Kierunku Zawiszy :o
Pozdrowienia kierownikowi 147 ciemna SWD...Bez ramek ale naklejka na boku alfaholikow :)godzina 12:15 Jerozolimskie przed mostem Poniatowskiego :)wyprzedzał busa srebrnego z Kogutami;)
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam alfaholika w czarnej 159 SW WI XXXXX,widzianego dziś o 13 na Wyszogrodzkiej w Płocku:D,było odmachane;)