dzisiaj widziałem Brere w Jeleniej Górze w godzinach około 15.00 numery DJE bodajże
Printable View
dzisiaj widziałem Brere w Jeleniej Górze w godzinach około 15.00 numery DJE bodajże
różowe fele koło dworca - z Dworcowej na Piłsudskiego :)
Hmmm... Ciekawe kto to :)
Pocieszny, jeszcze trochę i wypowiedzi w tym wątku przekonają mnie do pomalowania telefonów na czerwono :D
A właśnie, tak na marginesie: http://www.forum.alfaholicy.org/145_...wac_felgi.html
Do pracy leciałem :)
---------- Post added at 10:17 ---------- Previous post was at 10:14 ----------
Zalezy jaki kolor auta :) Białe czy czarne według mnie odpadaja bo wszyscy tak robią i nie maja nic z oryginalności. To jest Twoje auto i Twój wybór ale ja bym pomalował na jakiś oryginalny kolor ;)
Moja Dziewczyna jeździ ze mną, często sama powozi Bella i wcale nie jest blondynką o niebieskich oczach i różowym sweterku a i tak jej się podobają. Czasem trzeba mieć trochę odwagi i spontan może się opłacić, tymbardziej, że teraz w modzie stety lub niestety są właśnie takie "różno kolorowe felgi" czy dodatki.
To tylko iwyłącznie polska nudna mentalność nie pozwala nam otwarcie się wyróżniać.
Ja już pisałem Twoje auto Twoje felgi, tylko pamiętaj, ze robić to co wszyscy inni moze każdy a być oryginalnym już nie ;)
pozdrowienia dla granatowej 166 DST spotkanej dziś na Klecińskiej ok 16:30, Pani kierowniczka ostro skupiona na drodze ale za to czujny pasażer się przywitał ;)