Przynajmniej jeżeli chodzi o navi 6,5" - znowu duda...Załącznik 273301
Printable View
Przynajmniej jeżeli chodzi o navi 6,5" - znowu duda...Załącznik 273301
A u mnie nadal nie działa ale komunikat inny: błąd pliku.
Załącznik 273313
no chyba nie Włosi...
Załącznik 273302
nieważne że to TomTom czy Mopar, Włosi są głową tego przedsiewzięcia, to ich auta, oni ponoszą odpowiedzialność - tu dopuszczają dowolność wrzucania czegokolwiek przez developerwów jak widać bez sprawdzenia czy w ogóle działa
WAŻNE - czy Komuś z Forum udało się zaktualizować mapy do wersji 1056. Jaka data wyświetla się w Expiry date: .
U mnie to 27.02.2021 - auto wydane/zarejestrowane 28.02.2018. Ostatnio nawet była śmieszna sytuacja - podczas rozmowy z BOK Alfa (gdy zgłaszałem problem z aktualizacją) stwierdziłem, że zabrali mi z jakiegoś powodu jeden dzień z daty aktualizacji, bo wcześniej była data 26.02.2021. I dzisiaj patrzę - poprawione na 27. Czyli jednak słuchają. Ciekawe, jak się ustosunkują do tego, że Mopar na swoich stronach zapewnia o 4 bezpłatnych aktualizacjach w ciągu roku, przez 3 lata od rozpoczęcia gwarancji. A w zeszłym roku przynajmniej dwie aktualizacje im uciekły (do 6,5 cala). Ale dyskusję na ten temat pozostawiam na okres po 27.02.2021.
nie rozpatrujecie na jakiej wersji firmwaru radia macie takie czy nie inne zachowanie sie wyszukiwania - może okaże sie ze wystarczy wgrac nowy firmware