Faktycznie dosc interesujace... 156 z 06 i buzia sprzed liftu??? Ciekawe z ilu sztuk skladana ta Alfa...
Printable View
Bez pośpiechu powinieneś się w 2h się uporac, a przy dobrych wiatrach to nawet w godzinę. Tylną kanapę masz już wykręconą, bo zabierałem z niej wczoraj pompe paliwa. Boki to myślę że na sztukę trzeba liczyc max 10min. Zdziwiłem się bo pod kanapą była jeszcze folia :D Siedzenia są w idealnym stanie, jedyny mankament to z przedniego podłokietnika od strony pasażera wystaje gąbka, ale to poszło na szwie. Ta bella wygląda w środku jak by miała ze 4 lata a nie 12. A i z tyłu są elektryczne szyby.
Jak byś się zdecydował to mogę pomóc z ogarnięciem tego wszystkiego tu na miejscu ;)
Nowy nabytek juz w 90% ogarniety
Poszukuje tylko zderzakow do 147 w kolorze "Alfa Rosso 130 B/B". Jakby ktos widzial to prosze o info ;)
Moja ma zderzaki ale popekane takze wolalbym wymienic na uzywki w kolorze
witam poszukuje 2 czujnikow abs do alfy 147 probowalem podlaczyc od 156 ale mimo ze wtyczki sie roznilypodlaczylem to na "krotko" i dalej nic takze potrzebowalbym konkretnie od 147 dzieki pozdrawiam
---------- Post added at 13:47 ---------- Previous post was at 13:42 ----------
a takze jesli ktos wiedzialby cos o skorach do 147 wersja 5 drzwiowa najlepiej w kolorze brazowym bede wdzieczny a jesli ktos by potrzebowal lozysko przednie do 156 mam nowe nie uzywane bo jakis obrotniak wyslal mi z pl myslac ze to to samo jak w 147 ale sie pomyslil pozdrawiam
Moim zdaniem to jest najlepszy kolor do czerwonego auta.
Obadaj pod tym linkiem jak to wygląda http://allegro.pl/alfa-romeo-156-2-0...052496754.html
Ja gdybym wiedział że nie zmienię auta, to ta skóra już by leżała w mojej Belli ;)
Jak się zdecydujesz to wyślę ci nr. tel. na PW i pomogę ci ją wymienic, bo i tak za dużo nie mam zajęc w ciągu dnia.