spoko spoko w zabrzu jestem przynajmniej 3 razy w tygodniu wiec bede wypatrywać Cie Twoje spojrzenie mnie pozdrowiło do reki impuls doszedł za poźno :) pozdro
Printable View
spoko spoko w zabrzu jestem przynajmniej 3 razy w tygodniu wiec bede wypatrywać Cie Twoje spojrzenie mnie pozdrowiło do reki impuls doszedł za poźno :) pozdro
A ja pozdrawiam pana ze srebrnej 155 z którą wczoraj pomykałem przez kawałek Oświęcimia, jednak gość chyba nie załapał bakcyla bo zero odzewu na moje pozdrowienia :(
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 147 ktora prawdopodobnie jechala za mna dluzszy czas przez Wroclowska jednak zauwazylem dopiero na zjezdzie w kierunku Mazowieckiej, awaryjne puscilem i na 90% to nie byly koleiny i poszly dlugie ;)
Pozdrowienia dzisiaj dla jasnej ( srebrnej , albo blekitnej ? ) 147 na blachach "SD" na odcinku kraków - olkusz
Pozdrowienia dla Pana z szarej 159 widzianego dzisiaj na krajowej 81 jadącego w strone Katowic na rej SR między godz 12 a 13:)
pozdro dla kolegi w srebrnej 156 który dziś mi mrugnął dwa razy na ul. gronostajowej
P.S. Fajnie poleciałeś na zakrętach ;)
Pozdrawiam kierowcę czarnej GT (pasażera również:) za którymi jechałam od Giszowca aż do zjazdu na Czułów ok 16. Fajnie się śmigało lewym pasem:D Szkoda, że nie można jeszcze bardziej rozwinąć skrzydeł... Byle do lata!
PS. No i nareszcie zamigane - odmachane:)
DARKNES
I wzajemnie pozdrawiam Kolegę ze srebrnej 155 :) Pierwszy raz w sumie Ktoś zareagował na moje mignięcie ! Było i powitanie i pożegnanie.
Z zakrętami ... tak jakoś wyszło :) Acz ten łuk tam dalej, na Łojasiewicza lubię najbardziej ze wszystkich możliwych w krakowie.