to było raczej ECOdrive :-)
5,3 L/100km pod pracą ;-)
Printable View
Witam. Mam problem, miałem zepsuty czujnik doładowania turbo. Wymieniłem go. Ale moje autko dalej grymasi raz jedzie a raz nie czyli błąd tkwi gdzieś dalej. I w związku z tym mam pytanko czy ktoś ma jakiegoś szpeca z kompem co by raz mnie podpiął i w końcu znalazł tą prawdziwą usterkę. Pojechał bym do Ganineksu ale tam zerwą ze mnie skórę. Z góry dzięki.
To myślę, że najlepiej do Cinka pojechać.
to ja tez mam pytanko;) "cykalo" mi cos pod maska, mechanik wymienil kolo pasowe od paska klinowego, cykanie zamienilo sie w piszczenie, zostalo wymienione wszystko od paska klinowego czyli pasek, napinacz oraz rolka a jak piszczalo tak piszczy ( tylko na zimnym silniku, po kilku minutach juz nie slychac), wymienilam tez olej razem z filtrami, czy ktos wie co to moze byc? zaplacilam juz 1000 zl za to wszystko i nie wiem co dalej;/
Dzięki wielkie. W poniedziałek podjade na tą Wójtowską może w końcu ktoś będzie miał jakieś pojęcie i sobie z tym poradzi.
- - - Updated - - -
A z tym paskiem to może pasek za słabo naciągnięty ja tak w golfie miałem, dociągnąłem pasek i było ok.
- - - Updated - - -
A co to za Cinek. Bo jak nie jeden to drugi. Któryś na pewno coś mi poradzi.
A jakiej firmy pasek założyłeś?
Zainteresuj się tym tematem http://www.forum.alfaholicy.org/156/...polecacie.html
Adaś ty dałeś to na forum ogólne czy jak.
- - - Updated - - -
A ty Ozi z Darkiem śmigacie też czy tego typu imprezy też was nie kręcą. Stare dziadki.
stare dziadki tos pojechal nie karzdy lowi dziennie ryby:)