Ok, znalazłem parę stron wcześniej - godz. 19 gdzieś na parkingu na zewnątrz :P (pewnie od strony bp)
Printable View
Dla chcacego nic trudnego. :)
Wystukane z komórki :D
Dziekuje .... troche z lenistwa i troche z braku czasu....
bedziecie mieli okazje ogladnac "moj idealny zakup" "nie bita w idealnym stanie" hehehe
ajajaj! dopiero po 21 przeczytałem o spocie :( a z chęcią bym się pojawił. Cóż.. powrót do pracy hehe ;)
A teraz do obecnych dzisiaj z moją V- ką jest bardzo zle czy wmiare... :) ??? Tylko szczerze :P
nie wiem, nie znam się, nie orientuje się, zarobiony jestem :D
gdzie w krk lub okolicy znajde sklep handlujący używkami do włochów ? Potrzebuję pompe do abs. Ktos coś mi poleci ?
Ligar na potrzasku pytałeś ?
Ligar, wyjątkowo zgodzę się z jeżem :D
Ewentualnie jeszcze przy zjeździe z obwodnicy na Wieliczke mają szpejów dużo.
Jest jeszcze szpejownia kilkanaście kilometrów za Skawiną, też ogarniają włochów.
http://www.italcar.pl/
Sklep Motoryzacyjny ITAL CAR Łukasz Dyduła
30-898 Kraków ul. Potrzask 63
tel.: 12 650 23 40
kom.: 501 21 14 17
email: italcar@interia.pl
godziny pracy:
pon-pt: 9-17
sobota: 9-14
Na bociana to jest chyba motorol i to jest hurtownia chyba tylko nowki maja
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...quote_icon.png Napisał LIGAR http://www.forum.alfaholicy.org/imag...post-right.png
gdzie w krk lub okolicy znajde sklep handlujący używkami do włochów ? Potrzebuję pompe do abs. Ktos coś mi poleci ?
Ul.Wyciąska 25
781 976 845
Dzięki już kupiłem w sklepie pod Krakowem.... w Gliwicach ;)
- - - Updated - - -
aby nie było całkowitego off topu w środę się widzimy ? W końcu mam czym przyjechać :P
Mój zakup nietety okazal sie totalna porazka koszty doprowadzenia tego auta do normalnego stanu przerosły cene auta, obecnie unieruchomione, walneła pompa od wspomagania i jakies przewody...
Tak wiec ja niestety nie pojawie sie w srode i oficjalnie moge powiedziec ze mam na zbyciu wszystko z AR 156 2,5 V6 kolor srebrny, srodek skóra... odpuszczam walke z tym frajerem bo dosc juz nerwów ( skonczyło sie nawet dzisiaj wizyta pogotowia w moim domu u członka rodziny) jak ktos cos potrzebuje to na PW
Pozmieniało się u mnie i tez mnie nie będzie w środę. Pytaine na tu i teraz - nie ma ktoś, na dziś, czarnego lakieru/farby którą idzie podmalować rure od wydechu ?
Kto bedzie? :)
a o której i gdzie?
posiada ktoś kompa z vag kkl + przejsciowka 3 pin do alfy gtv v6 tb?
19 parking real od strony bp. A co do kabla to ciezko stwierdzic
Miło było wszystkich poznać ;) / Paweł
Zapraszamy ponownie :) Swoja droga slabo z ludzmi ostatnio
Zrobię wszystko co w mojej mocy :P :D
Kto bedzie?
Tomek w końcu przyszły nasze ramki :) Ja dziś nie dam rady podjechać. Przywiozę Ci je w następna środę albo jak Ci się pali to zapraszam do mnie po odbiór.
chciałem dziś być, no ale spotkanie z pracy... ;) nie mogę prowadzić Belli :P
Ktos na kkn dzis?
ktoś tutaj jeszcze żyje czy każdy się zepsuł ? kto będzie ?
Ja się wybieram ;)
a ktos na kkn jutro ?
jak praca pozwoli to też się zjawię :P
Ktoś dziś będzie, czy nie ma po co jechać? :)
będzie ktoś na pewno :)
byłem dziś na Wisełce do 20.40 i nie było ani jednego samochodu. Był ktoś później? działo się coś?
był ale na rybitwach :D btw proponuje jakąś ustawke kiedyś na rybytwy, temat do dogadania np na za dwa tygodnie :D
Wczoraj cały KKN był na Classic Moto Show.