Panie wyszlo miod malina ;) pokrywa sie zarabiscie prezentuje ;) kolor rowniez niczego sobie.
Printable View
Panie wyszlo miod malina ;) pokrywa sie zarabiscie prezentuje ;) kolor rowniez niczego sobie.
Poprawiona rurka. Pokrywa i druga rurka pozniej.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2014/10/39.jpg
Ja dziś powoli składam środek mojej 147 po instalacji BOSE :)
Jeśli to bose jest takie jak w 156 to lepiej żebyś nie miał wysokotonowcow w przednich drzwiach - tak jak nie ma ich oryginalnie. Szumi jak cholera przy niskim poziomie głośności.
Duża ładnie umyta:) w małej chcialem wymienić spaloną żarówkę światła postojewego. Podrapała mi cale rece i nadal lekko ślepa... wymiana żarówki mnie przerosła.
Poprawienie przedniego zderzaka, zabezpieczenie ognisk rudawej na klapie bagażnika i drzwiach pasażera, czarnidełko na plastiki zewnętrzne i na koniec mycie.
Wziąłem dużą na maly sparing 1/4 mili z passatem b5 1.8T w benzynie. Ustalilosmy z kolegą trzy przejazdy. Wynik? 2:1 dla belli:) z rolki pasior tez nie mial szans :) mam plus 30 do respektu na miescie :)
Zalana pod korek, nowe wycieraczki valeo first bezprzegubowe z multiconnection(za tę cenę póki co polecam), dwa ori kołpaki do kompletu (jeden zgubiłem, drugi miałem od początku nieoryginalny) i myjka :)
Efekt weekendowego grzebanka przy aucie.
Wymienione:
- tarcze i klocki hamulcowe z tyłu.
- nie działająca pompka spryskiwaczy dla szyby czołowej
- 8 sztuk świec na oryginalne platynowe
- 1 cewka zapłonowa
- plastiki trzymające półkę bagażnika na nowe, nie połamane.
Do tego uzupełnienie płynu do spryskiwaczy. No i oczywiście, odkurzona i umyta.