To słabo nie jest. Chyba jednak nie uniknę dorabiania koloru pod foto.
Te po lewej malowane?
Załącznik 213042
Printable View
To słabo nie jest. Chyba jednak nie uniknę dorabiania koloru pod foto.
Te po lewej malowane?
Załącznik 213042
Nie, to jest oryginał antracyt
farba AR763
Grigio Nube Quartz AR763?
To jest ten lakier:
Załącznik 213043
Jak uważasz że wiesz lepiej i masz dostęp do bazy danych lakierów to po co pytasz
Załącznik 213044Załącznik 213045
Dziwne wnioski. Pytam, ponieważ nie wiem; skoro nie wiem to również nie uważam, że wiem lepiej;
Dostępu do bazy nie mam, ale jak kiedyś napisałem, wiedzę w większym lub mniejszym stopniu posiadam;
Nie przyszło mi do głowy, że lakier z karoserii (z 1982 roku) poszedł na felgi do Brery S z Prodrive (to stary lakier z palety AR, tzn lakier z historią - interesuje się starszą motoryzacją również)
Oryginału felgi Brery S nie widziałem na żywo tylko na foto;
Niepotrzebna szpilka - thx raz jeszcze.
Ps. Zaciski do poprawy.
http://www.uniquecarsandparts.com.au...alfa_romeo.php
A propo kolorów, to jaki numer lakieru mają oryginały 18 calowe podkowy do 159 i czy malując proszkowo da się uzyskać identyczny lub bardzo zbliżony kolor?
Witam.
Mam pytanie czy do Alfy 159 wejdą felgi z VW Passata o rozmiarach 18 cali średnica 8 cali szerokość rozstaw śrub 5x112 ET35? Wiem, że aby rozstaw śrub zniwelować to trzeba zastosować dystanso adaptery. Najcieńsze firmy RH znalazłem grubości 20mm. I teraz moje pytanie czy taka felga z dystansem zmieści się w nadkole Alfy 159? Wiem, że można jeszcze coś medzić ze śrubami pływającymi ale to chyba nie jest bezpieczne.
Proszę o opinię w ww. sprawie.
Zamierzam powrócić po latach do Alfy Romeo po sprzedanym VW.
Pytanie do moderacji. Czy można zmienić nazwę tematu na jakaś bardziej ogólną o felgach i temat podkleić tak jak w dziale 156?