I ja zamówiłem, widzę, że zostały 4 szt ;)
Printable View
I ja zamówiłem, widzę, że zostały 4 szt ;)
Mam teorię.
Musiałem zajrzeć do sklepu w trakcie twojego wrzucania..
Wcześniej jak patrzyłem było 10 gadżetów dla Alfisty, a jak zajrzałem chwilę przed zakupem już było 12 ale jeszcze nie było widać portfeli (w ogóle było widać tylko 7 gadżetów :P)
Więc zajrzałem w temat na forum i akurat pojawił się post, że są.. tylko coś się godziny nie zgadzają (od posta z info, że są) była jakaś 21.30 a post niby 19.38 dodany..
(jeszcze dziwnej.. Chrome ma zle godziny, a Tapatalk w dobre)
nooo idą w tempie ekspresowym :D coś czuje że będę jutro składał nowe zamówienie na kolejną partię :P
te portfele są na prawdę solidne i godne polecenia natomiast ja osobiście chyba jednak pozostanę póki co przy etui bo portfele są jednak grubsze a ja np nie lubię jak mnie coś uwiera w kieszeni :D no i nie mam jeszcze tylu kart żeby zapełnić wszystkie schowki :P gotówki też raczej nie noszę przy sobie chociaż może dla takiego eleganckiego gadżetu zacznę :D
---
dodam jeszcze tylko że gadżetowe plany na najbliższą przyszłość to nowe kubki ceramiczne bo obecne się już skończyły i ten model wyszedł z produkcji, polary 2015 (model ten sam co w zeszłym roku ale wprowadzimy 2 wersje gramatury, ten obecny i drugi grubszy). chodzą mi po głowie też jakieś eleganckie skórzane breloki do kluczy, może z rozpędu w weekend coś Wam zaproponuję :D
Dla mnie etui jest za małe.. zwłaszcza, że mam ze starej edycji (mniej przegródek niż te co teraz są)
Tak na szybko wyszło mi, że z 7 "kart" mam do noszenia :P
Do tego dowód rejestracyjny.. a czasem nawet trzy..
I gotówkę też dobrze mieć przy sobie ;)
Do mnie portfel doszedł i wygląda Super a i nawet grosik w nim był:D
Do mnie jeszcze nie ale cierpliwie czekam, a nóż znajdę w nim stówkę ;)
mój zaraz powinien być bo jakiś czas temu kurier dzwonił :P
w końcu i do mnie dotarł.. z godziny mu się zrobiły równe trzy :P ale dał radę :)
Grosik na szczęście jest, parę wizytówek alfaholików też, więc jestem zadowolony :D
Ja też ja też ja też :D I chyba będę używać brązowego :P