mądrego miło poczytać :P
Printable View
...no ale kawałeczek to będziesz miał... :)
i oby tak było :)
prosty garnitur to podstawa , nigdy nie wiesz gdzie przyda Ci się deska do prasowaniaCytat:
"...żeby coś takiego zamontować na limuzynie :)"
Mam do kolegów prośbę znalazłem ciekąwą AR za smiesznę pieniądzę tylko coś nie tak ma podobno z silnikiem jak by ktoś był z okolic miejscowości Czapury okolice Poznania to byłbym wdzieczny za obejrzenie samochodu i zdanie relacji ;) http://allegro.pl/alfa-romeo-166-3-0...253784821.html
mizer. daj se siana. wybierasz pośród największego gówna na alegro. Wystaw ta swoją TB już na ten handelek i nie udawaj , że zmieniasz na 3.0V w automacie:D:D Takei kity to nie nam:) Nie zrozum mnie zle. Nie mam nic do Ciebie, jesteś wporzo koleś:D pokój przyjacielu:beer:
jakie gówna ?? to pokarz mi 3.0 v6 godne uwagi do 10tys zł ?? nie ma nic na allegro i na forum też nikt nie sprzedaję ja za swoją niechce jakis strasznych pieniedzy i nawet jej nigdzie nie wystawiam dopoki nie znajdę coś na zamianę codziennie dojeżdzam do pracy( nie mam jak się inaczej dostać ) jak jest ktoś z forum i ma takową do sprzedanie to proszę o info nawet mogę się zamienić za 3.0 w automacie do lekkich poprawek jak ktoś ma jedyne co musi mieć to automat i LPG
Ja będę moją sprzedawał niebawem, ale jest 2.5 i w chwili sprzedaży będzie bez LPG ;)
Za to jest co dzień "w pracy", zamiast stać na placu w komisie i robić wrażenie :D