Ale robicie burdel luźne rozmowy róbcie w off topic'u a nie tu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co do wyjazdu z galerii w weekend przynajmniej było wesoło heheheheheheh
Printable View
Ale robicie burdel luźne rozmowy róbcie w off topic'u a nie tu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co do wyjazdu z galerii w weekend przynajmniej było wesoło heheheheheheh
zawsze mozna bylo isc sie zapytac do ochrony co sie dzieje i uzyskac odpowiedz nie wiadomo :D koledzy juz tam kieruja ruchem hahahhaha :D
wypowiadacie się jakbyście siedzieli w samochodzie godzine na wyjeździe z miejsca parkingowego :) śmieszne. jeśli chodzi o spoty w niedziele w malcie to przy tej pogodzie to też jestem za!
I wszystko jasne więc ustalmy jedną podstawową rzecz gdy słonce temp powyżej 20 st parking m1 a gdy pogoda taka jak dzisiaj galeria malta parkin 5 lub 6 piętro i na boga już nic nie zmieniajmy!!ok??
halo halo :D robimy cos jutro bo kompletna cisza :)
Ja osobiście jestem za tym, aby zrobić jakiś spot :) Nie chcę się znowu wychylać, ale żeby nie było może Malta o 17 albo 16 bo pewnie kibice będą chcieli zdążyć na mecz :)
- - - Updated - - -
Co Wy śpicie o tej godzinie czy co, że nikt nie odpisuje? ;) :D
odpadamy choroba
To jak są jacyś chętni oprócz mnie? Bo jak nie to sam nie pojade :P
- - - Updated - - -
OK, ja i tak jednak jadę w tamte rejony, więc będę na parkingu Malty ok. godz 17
W razie by się coś zmieniło dajcie znać na kom. bb9 I35 227
Pozdro!
- - - Updated - - -
No dzisiaj było szeroko :D Zjawiła się tylko jedna Alfa i to w dodatku moja :D
Ale na (chyba) 3 piętrze była zaparkowana srebrna 156 SW z bagażnikiem na dachu i klubowymi ramkami, niestety właściciela nie było :)
o kurczak ! ktoś sie na mnei wzoruje haahha :D We wtorek ostatni raz w sezonie odwiedzam pyrlandie wiec wypatrywać 147, ale już bez boxa :D
- - - Updated - - -
Nie ma co się przejmować bywało i tak ;) Mam nadzieje, że po wakacjach alfaholicy ruszą na spoty ;) bo znów nie będe miał co w weekendy robic ;)