Jak będzie to się zobaczy :cool::D, może.
Printable View
Jak będzie to się zobaczy :cool::D, może.
ja pracuję...
i co z tym dzisiejszym spotkaniem.. ? ? bo Ja bym chwilee znalazł :)
Dzisiaj nic nie wyszło, to może za tydzień w sobotę ma ktoś ochotę się przejechać Doliną Popradu? Wyjazd z Sącza potem Rytro, Piwniczna, Muszyna, Krynica, Nowy Sącz.
No ciekawa opcja ale ja za tydzień w sobotę nie ruszam d... z domu. Mam pierwszy w miarę wolny weekend od dłuższego czasu i mam zamiar się obijać. :)
tak myslalem ze nic z dzisiejszego spotu, wiec pojechalem na szliffa
dokladnie takiego samegoo jaki ma sie odbyc w sobote jak opisal trebor :D
tyle ze Ja wracalem Dolina Popradu :) ale trasa super :)
Panowie, i co z tym wyjazdem do Krakowa na koncert charytatywny ?
bo czytalem temat i do tego piatku (27.04) trzeba sie okreslic czy sie jedzie, bo musi miec na 200% pewna liste. Bo tam zalatwia jakies parkingi itd..
wiec jedzie ktos od Nas, zeby napisac tam w temacie ile aut z Nowego bedzie... :)
ja nie jestem w stanie potwierdzic teraz bo nie wiem jaki grafik mi wyjdzie w pracy, aczkolwiek jak tylko wolne będę miał i będą chetni to pojade, przeciez nam nie zabronią przyjechac:) Panowie gdzie polecacie zrobic zbieżnośc kół? byłem dzisiaj na 1 maja i stw że auto za nisko siedzi(?!?) i że laser nie złapie odpowiednio i nie podejmą się...
Noo, wiadomo przejechac sie mozna,t ylko zeby miejsce potem tam dla Nas bylo, hehe :)
Na 1-Maja nawet nie rob, bo Ja ich mam za płotem to nie raz sie widzi i slyszy jak Oni auta sprawdzaja, to szkoda gadac ( odcinki, i piski opon ), aa Ja robie na STW
Slyszalem ze na Wyspiańskiego gdzies majaa dobre przyrzady itd, alee nie wiem bo nie bylem tam, tylko slyszalem o Nich