Ja się dzis wybieram na classic. Jak coś to pewnie bede się gdzieś tam kręcił miedzy starociami miedzy 13-15.
Printable View
Ja się dzis wybieram na classic. Jak coś to pewnie bede się gdzieś tam kręcił miedzy starociami miedzy 13-15.
Rozumiem ze jak dzis to parking 1 pietro? Kto bedzie?
Wysłane za pomocą Tapatalk 2
Będzie ktoś jutro, oprócz Jeża? :D
Przystojniaki :D :D Jeremy, Jeż :D
LIGAR i ja jutro się meldujemy.
A ja myślałam że ze Skawiny to tylko ja tutaj jestem :D jak będziecie cos organizować z wyprzedzeniem to piszcie to sie podepne :)Tylko musicie dac znac tak około tydzień wcześniej :)
Chciałbym tylko zaznaczyć, że w profilu masz Krk.
Jaki kolor? Będę wypatrywał na Skawińskich drogach :D
Ja tyż bede :P
Bo ogólnie ludziom nic nie mówi miejscowość Skawina :D nikt nie wie gdzie to jest a w sumie to w Krakowie spędzam bardzo dużo czasu :)
Piękny czarny !
a mi praca trzeci raz z rzędu pokrzyżowała plany i nie mogłem się zjawić -.-
Heh, a mi pokrzyżowała plany moja wcześniej spawana miska, która się rozszczelniła i zaczęło lać olejem.
Masakra :-/
BTW. Miskę do 2,4 kupię :)
Ale widzę, że dojechałeś do domu :) chyba, że pisałeś z komórki stojąc gdzieś na poboczu :laugh:
Widzialem magik ze ci sie popuscilo :D
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Dzisiaj obejrzałem zniszczenia :P
Nigdzie nie pękła... rozszczelniła się na spawie.
Masakra...
Kraków, trzymać kciuki w przyszłym tygodniu. Przy dobrych wiatrach będę się miał czym stawić na najbliższym spotkaniu ;)
ja moja mise uszczelnialam tydzien temu, tez mi wyciekał :)
Ja swoją rozniosłem na drodze rok temu.
Wyspawali mi to chłopaki ze Skawiny, Krzęcina i Wielkich Dróg :D
A tu znowu zonk. Muszę kupić nową, w sensie nową-używaną.
sprzedaj tego plastidipowego paścia :P ! W zamian polecam ci dobre auto :) Zadbane, nie upalane, fajne ma felgi ;)
BTW bardzo pomyliłem trase w czwartek ? Jak to wyglądało z poziomu "trybun" ?
pfff, Ligar...
Która to ma te fajne felgi? :D
był ktoś na finale czwartkowego tłustego czwartku z Audi TTs w roli głównej ? http://www.klubtt.pl/showthread.php?t=10142&page=43
On mówił, że auto chyba parę tygodni wcześniej kupił :)
To on mówił, czy chyba kupił?
chyba mówił, że może kupił :P Ciekawe czy kiedyś jeszcze przyjedzie na jakiegoś spota :)
A może... może kupił, że chyba mówił?
No na pewno, na pewno przyjedzie :D
- - - Updated - - -
Ligar, gdzie znikasz na pół roku?
Znachor się czepiasz niepotrzebnie :)
co do mechaników... byłam w maju w Zelczynie na GT serwisie, "wymienili mi olej" w tym miesiącu znajomy powiedział mi że tak wymienili mi olej ale chyba 5 lat temu :) więc tak tobie mogli uszczelnic mise jak mi wymienić olej :)
Stałaś ostatnio koło kurczaka na Statoilu? :D
- - - Updated - - -
Ja znam tych z GT Service z Energetyków. Dziady :P
nooo byłam tam w pracy :D
Wtajemniczcie mnie gdzie i kiedy się odbywają, trochę dużo stron do przerzucenia ;)
Zero progów, ale jeden zasadniczy problem: tam mało miejsca jest, chociaż na Krk to wiele nie potrzeba :D
W razie "W" na przeciwko jest Biedronka :D
Kto bedzie? Jakieś propozycje?
hahaha Magik zrobił super reklame kurczaków :D za biedronką na obwodnicy można poszaleć :)
Noooo, za Biedrą jest obwodnica i można poszaleć :P
Kriskros, kto dzisiaj był?
Ja bym przyjechał, ale dopiero dzisiaj przyszła mi miska :)
można się wybrać. Znachor, było parę osób :)
Co Ci znowu z tym znachorem przyszło do głowy?
A kto jeża zrozumie.... On ma kolce w kolorach tęczy :D Taki tęczowy chłopak z niego, powiedział bym wręcz tęczusia taka!
BTW ciekawe jak jeże to robią ? Hmmm..... z drugiej strony jednak nie chce wiedzieć :P
Wracając do tematu to kiedy te kurczaki w skawinie ? Ruszył bym sie w koncu z pod tego reala i przestał patrzeć jak dziewczyny ustawiają światła w sejczento...
odezwał się koleś który przyjechał jeść bułkę pod real w dodatku VW polo :P Btw ligar jeże robią to normalnie jak -.- tyś taki niedouczony, brak słów ;]
No ja wiem kiedy... nie wiem. Wezmę grafik ze służbami na październik to się zgadamy na kurrrrrrCZAKA :D