Ja Panowie odpadam no chyba że zastępcze auto będzie to alfa. Bo jak na razie mam nissana :-(
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Ja Panowie odpadam no chyba że zastępcze auto będzie to alfa. Bo jak na razie mam nissana :-(
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Ja mogę być o 11:15 - 11:20 :P
Juniorek wpadaj Nissanem do Płocka, zostawisz go pod Deca (jak tak bardzo Ci wstyd brać go na spot), a zabierzesz się ze mną albo z którymś z chłopaków :P
A co znalazłem w internetach:
Załącznik 194449
Tyle, że nasz Seba nie nosi przypałowych czapek z pomponem i ma z przodu bojler :D :D :D
[/QUOTE]A co znalazłem w internetach:
Załącznik 194449
Tyle, że nasz Seba nie nosi przypałowych czapek z pomponem i ma z przodu bojler :D :D :D[/QUOTE]
Złota łopata za odkopanie newsa z przed pół roku :D
Ludziska, jest propozycja, zeby zjechać się troszkę wcześniej tak na 10:40 i ruszyć razem z ludzmi z PFM-u do tego Gostynina.
Mi osobiście bardziej odpowiadała godzina 11+ bo jak wiadomo sobota jest po niedzieli
No tego to nie wiedziałem, zawsze byłem święcie przekonany, że jest dokładnie odwrotnie :edziahaha:
W sensie chodziło mi ze przed sobota [emoji23]
Nadal nie trafiłeś, nie wiem co cpiesz, ale bierz tego połowę :-D
Lekarz przypisał mi dodatkowa dawkę [emoji23]
Zmień lekarza?
To juz 3-ci i każdy mówi to samo [emoji23]
Tym rozwiążesz każdy problem :D Załącznik 194508
Ok czyli na 11 pod decathlonem.
Ale wyjazd to pewnie koło 11.30 bo tyle wyjdzie jazdy do Gostynina albo mniej ;)
to zalezy czy nikt nie zamuli i czy alfa nikomu nie stanie :P a i czy zdążę swoją umyć :F
Ja to nie będę wcześniej niż 11:15... a beze mnie to przecież nikt nie pojedzie... hue hue hue :cool::cool::cool:
Seraf, jak masz fb to wbijaj na naszą grupę: https://web.facebook.com/groups/954910271201265/
Będziemy jechać na wstecznym to nas dogonisz :D
My będziemy sztuk dwie to o kturej w końcu
po 1 "której" a po 2 o 11 jak było uzgodnione wcześniej.
Panowie no to trochę Nas będzie jechało ;) czyli ok 11 jestem pod decathlonem ;) do jutra ;)
Spooko jo chyba tyż wstanę to podjadę :D
Ja raczej też będę ,tylko szkoda ,że od nas z Płońska jest coraz mniej chętnych na takie spoty:(
Ja tez bede [emoji16]
Chociaz pod decathlon podjadę na chwilę bo niestety dla mnie Gostynin odpada jutro.
Panowie mogę sie spóźnić i być o 11:10 wiec poczekajcie na mnie [emoji4]
Taka wrzuta z dziś ;)
Załącznik 194860
:dancingcat2:
Seraf coś na temat PU w zawiasie. https://www.youtube.com/watch?v=AU7Two2_XXA
A więc co do mitów o skrzypieniu itp. to chyba będzie tyle.
Ktoś chętny na spontaniczny spot jutro późnym popołudniem/wieczorem lub w sobotę o jakiejś porze która będzie pasowała większości ?
chyba Alfę odebrałeś :P
25.03 (piątek) - jutro - godz. 19.00 - DECATHLON
Załącznik 195516Załącznik 195517Załącznik 195518
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Hahahhaha Radek wreszcie alfe umył :D
Ano stopnial i dlatego letnie zarzucilem :-D
Panowie Wesołych ☺
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Dzięki i wzajemnie :-D
Wesołego jajka ! [emoji214][emoji214][emoji214]