Ładna... czerwonnnaaa :D
Dzięki za wczorajszego spota, kilka osób było więc nie marzyłem na daremno. Czekam na info o wypadzie do pizza hut w przyszłym tygodniu.
Może i ja się ruszę , trochę innym nabytkiem niż AR
Sickboy, Lesio :>
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=156524&stc=1
P4 twoja data była miesiąc temu:D
!!! a sprawdzałem czy się nie jebłem z rokiem :D
Kutwa my by przyjechali ale miesiąc się nie zgadza ;)
P4 pamiętaj jako organizator bicia rekordu musisz poinformować władze i zapewnić asystę policji. Kto wie co alfaholikom strzeli do głowy jak nawpieprzają się pizzy.
Oczywiście pizza hut:
ul. Korfantego 9a
40-951 Katowice
Obok Qubus Hotel
Standardowo, jak co czwartek: 20:00 parking zielony, 3 stawy :D
Nie chce mi się... ale pewnie przyjadę :D :D :D
A ostatnio to cie nie bylo paciuloku to co mie tu dupisz "std" ?
Mmmmm
Czy tym ostatnim zdaniem ty mi cos obiecujesz ??? :p
Kurcze no.
A ja akurat chory :(
Jak co tydzień... odbywa się SPOT (nie ZLOT), na 3s KAtowice parking podziemny zielony (a gdy ciepło do pod GoSport) o 20:00.
Jak co tydzień... odbędzie się możliwość spotkania najfajniejszych ludzi na świecie.
Jak co tydzień... można przyjechać i powiedzieć co leży na sercu, powyzywać, opluć.
Jak co tydzień... będziemy narzekać na nasze Alfy.
Jak co tydzień... zjemy w McDonaldzie aby "spuchnąć" jak Marycha.
Jak co tydzień... nie uraczycie bociana bo to papuć i musi siedzieć w domu.
Jak co tydzień... nic się nie stanie.
Dzij zole pajacu
Ktoś tu ma ból dupy...:D
Ponoc som masci na to :p
Podbijam, aby nie było, że nic się nie dzieje.
Dziś jak co tydzień spotkanie na 3 stawach od 20:00 (parking podziemny zielony, a jak jest ciepło to pod GoSport u góry)
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH! Gadżetów nie mamy, TV też nie będzie, atmosfera będzie uj wie jaka, jedzenie pewnie jakieś będzie jak se kupimy, modelek na maskach też niestety nie będzie, bociana również nie będzie, zdjęć również nie będzie.... nie będzie niczego, tzn będzie Kamil... :D
Prawdziwi pasjonaci marki nie będzie niczego nawet ciężko żeby Alfy były ale i tak BĘDĘ.
Pancio pusci?
Byłem dziś po 19 na 3 stawach ale nie widziałem Was. Spieszyłem się do domu po robocie, ale na sobotę będę gotowy :)
Standardowa cotygodniowa przypominajka, że dzisiaj jest czwartek, a z tej okazji można na 3 stawach o 20:00 spotkać dziwnych ludzi.
Mamy piękną wiosnę, a więc z tej okazji zostajemy dalej na podziemnym zielonym :D
Ciao! dawno mnie tu nie było ale jak na razie mam okazję pomieszkać i ... ktoś będzie dziś na spocie ???
tak, kilka osób pewnie wpadnie
Będziemy :)
UWAGA!
dzisiaj będziemy już pewnie u góry pod GoSport więc tam nas szukać, deszcz raczej nie spadnie :D
Standardowo - jak nie będzie padać i pizgać to u góry przy gosport, a jak coś będzie kropić i pizgać to zielony podziemny
20:00 - Real 3 stawy
czy na miejscu będzie można nabyć gadżety?
A jo mom kajs zapach forumowy jeszcze i kamizelke i chyba smyczke sztuke
Moga dac potrzebujacym
Lizany zluzuj gatki bo wyjdziesz na paranoika. Nie wiesz o jakie gadżety pytał kolega, poza tym zadał grzecznie pytanie.
Pozdr.
Izany po prostu myśli ze cały świat się kręci wokół gonnych :)
pytałem się o gadżety, bo gdzieś widziałem zdjęcie jak jakaś dziewczyna sprzedawała (dawała?) takie gadżety z bagażnika auta i też chciałem nabyć
Siema
Panowie na żywo się już poznaliśmy to teraz napiszcie mi przynajmniej wasze nicki z forum żebym wiedział kto jest kim i kto wogóle był dzisiaj koło GoSport-u a później na Mc :))
Aha....proszę nie zapomnijcie za tydzień tego kompa do sprawdzenia-uruchomienia tych moich czujników z przodu :)
dzięki