U mnie jest tak samo
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Printable View
U mnie jest tak samo
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
czarny bandzior 155:D
a tak naprawdę 100st to optymalna temperatura dla silnika
U mnie przy takim wskazaniu temperatury załącza się wentylator
Załącznik 249154
W czasie jazdy wskazówka stoi na tych 90*
Klimatyzacji nie mam,wentylator zawsze pracuje na pełnych obrotach
Panowie koniec tej kłótni. Teraz wiem że Alfa mi się nie przegrzewa i tyle w temacie. Dzisiaj kolejna runda po Nałęczowie i pytanie pana w Porsche 911 czy to jest V6 bo gada fajniej niż jego nowa Carrera 3,0 podbudowało moje ego:)
Będę swoją 155 na Forzaitalia 2018 jak dojedzie ;) bo jadę bez supportu nowego auta jak to czasem robię . Planuje ktoś być swoją Vką?
Załącznik 250002Załącznik 250003Załącznik 250004Załącznik 250005Załącznik 250006
Jak szykowałem auto po zakupie które stało 17 lat - wszędzie gdzie zajrzałem była wszechobecna natura. Począwszy od 1,5 kg łupinek po orzeszkach na podszybiu i w baranach silnika ,pogryziony tylko przewód od spryskiwaczy, aż po pająka i pajęczynę w rozrządzie . No i te oryginały wszędzie , klocki , paski , filtry . Aż przyjemnie się zdejmowało bo wszystko TOP . Napinacz od rozrządu naszczescie okazał się w wersji mechanicznej tak jak z EPERa wychodziło . Jedyny problem to śruby od napinacza paska PK . Standard prz łączeniu metal / aluminium. Za tydzień trasa 400km na Forzaitalia 2018. Jeszcze felgi z 155 Q4 zostały do pomalowania i auto gotowe
Ten pająk w rozrządzie naprawdę niezły ;)
Kątnik domowy z tego co widzę :)
Załącznik 250387
Myślałem że frekwencja 155 będzie większa na ForzaItalia 2018. Kto ruszył i nie dojechał :) ?
Jak większa? Łącznie się przewinęło 10 sztuk 155.
brakowało jeszcze Marcina (zaskoka) Grzybka. Rafała i Arka byłoby 14 szt
No ja bardzo chciałem ale tak się składa że mam na głowie wykańczanie mieszkania i poświęcam na to każdą wolną chwilę, może za rok.
Moja stoi i c\eka na jakis spot
Moja też stoi
I czeka na remont wszystkiego
zapodałem SS na wybieraku jest fajnie ale trochę powyciągane linki zmiany biegów psują efekt szybszego wybierania biegów. Co można z tym zrobić gdy nie ma nowych na rynku?
Taka ciekawostka.
Pojawiła się właśnie w PL kolejna 155 V6, czerwona, z 1996 r. , z pakietem Zendera, Recaro, i przebieg poniżej 100 kkm. Niestety zdjęć nie mogłem zrobić :( .
Co ciekawe, to auto przy 3000 obr. ma 120 km/h
Jakaś ciekawa wersja, przypłynęła zza wielkiej wody.
Czyli to pewnie ta :)
https://www.pistonheads.com/classifi...eo-155/8837989
dziś odebrałem magiel i pompę wspomagania z regeneracji, wyglądają jak nowe i podobno wytrzymają tyle co nowe czyli nastepne 300 tys :D
Kto taki godny polecenia?