Czy można gdzieś w Polsce kupić w dobrej cenie felgi Prodrive 19" jak ze zdjęcia?
Czy trzeba korzystać z taniego funta i kupić w UK?
Załącznik 214233
Printable View
Czy można gdzieś w Polsce kupić w dobrej cenie felgi Prodrive 19" jak ze zdjęcia?
Czy trzeba korzystać z taniego funta i kupić w UK?
Załącznik 214233
Było pisane kilka stron wstecz, za cene z UK w Polsce nie do kupienia. ASO chce 2 razy więcej.
Jeśli masz zwykłe zaciski nie Brembo to powinny pasować.
allegro.pl/felgi-17-5x110-alfa-romeo-giulietta-159-spider-i6413278126.html wiadomo coś o tych felgach? wejdą na 159 ti sw?
wyglądają całkiem całkiem, ale... na stronie aukcji, coś tam pisza producent racingLine - no jest niby taki (dokładnie RacingLine Performance), ale na swojej stronie RLP piszą że robią tylko dla VW/Seata/Skody, tak więc raczej to co jest na aukcji to jakiś chińczyk podszywający się pod nazwę (wywalili Performance?). cena też raczej o tym świadczy, a to wszystko budzi wątpliwości co do tego z jakim produktem mamy do czynienia (jakość ?).
no i właśnie, a czy to w ogóle wejdzie na duże Brembo?
To są chińskie podroby felg alfy, a dokładniej wzór 147 GTA. Na 90% nie wejdą na duże Brembo bez dystansów.
Czyli domyślam się że z tymi: forum.alfaholicy.org/sprzedam_czesci/147038-felgi_17_toora.html będzie to samo jeśli chodzi o rozmiar?
to są felgi 5x100, jak Belfer w ogłoszeniu pisał, na pływających śrubach do zamontowania pod 5x98 np w 156. Nie wiem jak z dopasowaniem tego do 159 i czy ładne wejdzie na duże Brembo.
A nie lepiej kupić jakiś ori wzór 17" od 159? Masz gwarancję że pasuje 100%. Pogadaj z kolegami alces1 i misiu7911, może coś fajnego akurat któryś z nich ma do sprzedania
Dzięki za odpowiedz, zgłoszę sie. Wybaczcie tyle wiadomości naraz ale tak jest jak sie człowiek jeszcze nie zna :D jeszcze póki mam pod ręka to tu jeszcze dwie felgi:
1. Wiem ze taka była faktycznie wiec tu chyba nie byłoby problemu, zwłaszcza ze 18, olx.pl/i2/oferta/kola-felgi-alfa-romeo-159-18-oryginal-CID5-IDi23kl.html#:59aeba0026
2. Tego modelu nie kojarzę olx.pl/i2/oferta/18-5x110-alfa-romeo-159-giulietta-spider-brera-i-inne-CID5-IDhcpHJ.html#:e2d533106d legit czy jakaś ściema i znowu chinczyki?
Gdzie moge dostać (poza olx, Allegro itp) oryginalne felgi alfy? Zostaje tylko salon i ceny z kosmosu?