Wczoraj widziana w BB jasna 156 SW FL na tablicach ST, chyba wyjeżdżałeś z Auchan. Pozdrawiam :)
Printable View
Wczoraj widziana w BB jasna 156 SW FL na tablicach ST, chyba wyjeżdżałeś z Auchan. Pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla kierownika 159 mijającego dziś mnie na trasie Jaworzno Mysłowice, nieźle zapierdziela Twoja czarnula
Pozdrawiam klubowicza koło którego czarnej 147 SZY parkowałem dzis koło 18-tej pod Kauflandem
Pozdrowienia dla mijanej 147 SZY jadacej w kierunku Bielska. Łapki były
Wczoraj widziałem 147 Fl srebrną na ramkach. Za Skoczowem kolega wyjechał, a zjechał z dwupasmówki na Drogomyśl. Na światłach stało też Mito wtedy :-)
macham alfom z leksia i patrzą na mnie ze zdziwkiem:))
pozdrowionka dla kierowniczki w czarnej Julce (chyba SMI) widzianej dziś wieczorem pod Silesią oraz dla właściciela czarnej 159 zaparkowanej zaraz przy samym rondzie, SY z ramkami i naklejkami - Patryczos? Nazar?
Pozdrowienia dla kierowcy belli z rej.. SO ... widzianego w Żywcu niedaleko stacji BP po 19-tej :) łapka poszła oraz dla kierowcy belli upolowanej pod Kauflandem :D
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=140530&stc=1
Pozdrowienia dla czerwoniutkiej Mito na rameczkach SMI pod radiostacją gli, niestety pojechaliśmy w dwie różne strony. :-(