-
Pozdrawiam kierowcę błękitnej 147 (SBL) z ramkami widzianej na skrzyżowaniu Bielska-Edukacji - starszy Pan za kółkiem.
I pozdrawiam kierowniczkę w okularkach w czarnej 147 (SBL) z ramkami widzianą na ul. Jaśkowicka - Pani chyba wypatrywała coś u mnie :p
Zadymił diesel!
-
A ja pozdrawiam kierowcę białej Giulietty (SB), która dzisiaj o godzinie 16:40 przemknęła skrzyżowanie Warszawska - 3-go Maja - Piastowska od Katowic w stronę centrum na czerwonym świetle (pewnie było późne żółte :P). Nie od dziś wiadomo, że tam jest fotoradar nastawiony na takie właśnie wykroczenia.
Sponsorem programu jest 500 PLN i 6 pkt karnych :P
-
1 załącznik(i)
A ja wlasnie stoje pod serwisem w slubicach na Zurawiej a kolo mbie dwie Alfy. 159 2.4 FSL 75.. Oraz Brera FSL 33.. Ktos z forumowiczow?
Gesendet von meinem Xperia Arc
-
1 załącznik(i)
Załącznik 140674 Dzisiaj Zabrze ul. Cisowa czyje ? :)
-
Pozdrowionka dla 156 czarnej z srebrnym spoilerem ma SJ dziś około 18 na S1 od srebrnej strzały 156SW
-
Ja pozdrawiam kierowce bialej 147 z czarnym dachem spotkanego w piatek w Jankowicach ;-)
-
Moja chwilowo smiga pi gliwickich ulicach wiec pozdrawiam wszystkie mijane po drodze.nawet jak nie odpowiadaja;-)
-
1 załącznik(i)
To troszkę z innej beczki.
Pozdrawiam kierowcę przepięknego Citroena DS mijanego dzisiaj na skrzyżowaniu Partyzantów i Leszczyńskiej. Przepiękny samochód (zdjęcie poglądowe ale samochód dokładnie taki):
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=140726&stc=1
Łapki oczywiście były :)
-
Piękny... Jako pierwszy miał skrętne reflektory... moje marzenie...
-
Pozdrowienia dla kierowcy bordowej 166 spotkanego na skrzyżowaniu pod Lidlem. Łapki były :)