-
Pozdro dla kierowcy srebrnego SW na rzeszowskich blachach widzianego wczoraj i dzisiaj w Woli Zarczyckiej;) kierownik wie o co chodzi, i dla kilku kierowców którzy byli dzis po południu w rzeszowskim Millenium Hall czyli dwie SW zaparkowane koło siebie, jedna czarna Julka i srebrna 147
-
pozdro dla dwóch belli...
1. 156 RRS o ile pamiętam na ramkach widzianej w sobotę wieczorem przy galerii Nowy Świat w Rzeszowie
2. 156 tablic nie pamiętam, ale często stoi na ul. Kraszewskiego
-
pozdro dla Małego czekającego na wyjazd z cpn-u w Brzozowie dziś wieczorem.
-
franeeek chyba ciebie widziałem dzisiaj na Długiej w Biłgoraju na światłach ok 16:30
Łapka w górę :)
-
tak mnie, też Cie zauważyłem ale już tylko śmignąłeś, usłyszałem tylko buuuuuuuuuu Twojego tsa, właśnie autko do elektryka odstawiałem, ogólnie czasami Cię widuję w Biłgo tylko wtedy to niebieskim bipperem się bujam, który stał na światłach dzisiaj za mną ;)
-
Pozdrowienia dla ciemnej 156 widzianej dzisiaj w krośnie przy cmentarzu przy drodze na Głowienka(chyba):P
-
Pozdrowienia dla kolegi z zielonej Alfy 156 na LZA117.. widzianej pod delikatesami na Szczebrzeskiej w Zamościu :)
-
Kto parkuje często na lotnisku w Jasionce ciemną 147 na blachach "KR ????"? Przyznać się :)
-
pozdro dla srebrnej 147 RRS 41** widzianej w sobote pod C.H. Raj w DEbicy, kierownik mial ramki, stanalem z anim, trabilem ale nic nie slyszal.
i jeszcze pozdrawiam kierownika widzianej przed chwila 166 RKL w Debicy, chyba tez z ramkami - z odglosu silnika to chyba 2,0 TS :)
-
Pozdrawiam blond wlascicielke srebrnej 146 chyba RLU ktora wyprzedzalem 2 razy na trasie Lubaczow-Rzeszow
oraz policjantow ze 159 widzianych przed chwila na Lwowskiej w Rzeszowie