minus 13
jak odpalę alfe to będę :D
:driver:
Printable View
minus 13
jak odpalę alfe to będę :D
:driver:
Dzięki za wczorajsze spotkanie. Było naprawdę fajnie. Trza to powtórzyć.
- - - Updated - - -
Ale za to potem była masakra. Impreza barbórkowa udała się jak byk. Faza nie do opisania, Całą niedziele zdychałem jak kot. Ale warto było się tak męczyć.
- - - Updated - - -
A może byśmy się wybrali kiedyś jakąś większą ekipą na jakąś imprezkę?.
Również dzieki za wczoraj bylo fajnie
Na impreze pewnie też byśmy się wybrali.
Damianie kiedy po tego szczupaka mam wpaśc i ile mnie on będzie kosztował.
Dam ci znać kiedy będę miał rybki na sprzedasz. Szczupak po 22zł kg. Jakby ktoś był zainteresowany świeżą i pewną rybką na święta to zapraszam od 18.12. na stawach będziemy sprzedawać, karp będzie kosztował 13-14 zł za kg.
Ale tu się cicho zrobiło. Żyjecie koledzy. A tak w ogóle to życzę wam wszystkim zdrowych i wesołych świąt.
Dzięki za życzenia. Wszystkiego Dobrego dla Ciebie i Rodziny - a przy okazji dla całej rodzinki gliwickich i tych z okolic Alfisti. Niektórzy są mocno zabiegani i zaaferowani przed Świętami to nie widzą na drodze kolegów :D. Pozdrawiam.
Szanowni koledzy. Mam taki pomysł z samego nowego roku czy ktoś chciałby się ściepnąć na jakieś żarełko dla piesków ze schroniska. Mój pomysł jest taki... Spotkali byśmy się jakoś po sylwestrze od razu jakieś wspólne spotkanie zakupili jakieś żarło dla psiaków i pięknym sznureczkiem udali się do schroniska. Co wy na to funfle??????....
- - - Updated - - -
Oglądałem kupe reklam na ten temat ostatnio i bóg mi świadkiem gdybym miał gdzie to wszystkie te psiaki bym zaadoptował. Powiem tak w kupie siła. Parę zeta nas nie zbawi a zrobimy coś fajnego a nie tylko ładować w te auta.
- - - Updated - - -
Kto będzie chętny dziękuję z góry. Pozdrawiam was mocniutko.
do którego schroniska chcesz zawieźć ? masz jakieś wypatrzone już ?
ja z góry dziękuję kolegom mechaniorom z forum za szybką, sobotnią wymianę kompletu tarcz i klocków ;-) no i rundkę niebieską alfą ;)
Wesołych Świąt :-)
oby pod choinką czekał na was taki prezent, jak tu :
Załącznik 80881
Wesołych Świąt :D
Załącznik 80912
Ey no super!!!!! Gdzie takie zabawki można za nabyć??
Wysłane z mojego HTC One S