Jutro wyślę
Printable View
kurde ale jak Ci zrobie dzis przelew to sie zalapie??Jeszcze sie waham tylko czy wziac na sam przod czy komplet.Jak cos zrobie przelew wieczorem i napisze w temacie albo PW i skopiuje ewentualnie przelew ale napewno wplace od razu pieniadze wiec jakbys mogl to nie zapomnij o mnie.Tak czy siak pieniadze raczej rano powinny byc na Twoim koncie.Zalezy o ktorej wysylasz zlecenie
Czarny nie opłaca się samego przodu wg mnie brać bo komplet jest niewiele droższy ;) a tylne dywaniki też są na stopery więc nie będą latały po aucie itp ( bo moje dotychczasowe nie miały stoperów ) więc myślę, że warto ;)
nie chodzi mi o kase tylko tylne mam w stanie bdb i co z nimi zrobie??Szkoda wyrzucac
Choćby na zimę Ci się przydadzą :P
Weź pod uwagę na to że nie ma gwarancji że odcień tylnych i przednich będzie taki sam, jeśli weźmiesz tylko na przód oczywiście a tył zostawisz stary :P jak zrobisz mi przelew dziś to kasa do jutra do 19 na pewno dojdzie a zamówienie składam dopiero w nocy
dywaniki narazie sobie odpuszcze bo mam awarie.znowu alternator i aku w ciagu roku.Szlag mnie chyba trafi.Nie odpalilem auta i piechotka do domu
zalapie sie jeszcze na dywaniki jakbym zrobil przelew teraz??Moze Ci wskoczy do wieczora??
przelew poszedl.Chyba powinien juz byc bo mi pokazuje ze poszedl.Przelalem 115 zl.Czekam na info czy beda w tej turze.Pozdrawiam