Dałbys jakieś foty
Printable View
co jest potrzebne tak zeby silnik 3.0 wlozyc i latal na tym osprzecie co mam czy tak nieda rady .czy komp da rade ? czy aparat zaplonowy mozna zmienic na cewke tak jak w 2.5 ? jak z poduszkami z mocowaniem silnika
- - - Updated - - -
Załącznik 58445Załącznik 58446Załącznik 58447Załącznik 58448Załącznik 58449Załącznik 58450Załącznik 58451
Elektronikę z kompem mozna adaptować z 2.5 mocowania silnika są chyba inne
a konkretnie wiesz jakie ktore mocowania ? a czy ty miales juz do czynienia z takim swapem ?
Tak miałem ale raczej na odległość (nie ja to robiłem) Szykuje teraz a raczej mam już przygotowana druga 155 z silnikiem trzylitrowym ze spidera w Piatek odbieram auto i narazie z tego co mówił paweł to były małe problemy z mocowaniem silnika, elektronika jest z 2.5 155
bo u mnie prawdopodobnie cylindry i tloki do wymiany ( musze jeszcze wal dac do sprawdzenia ) i niewiem juz co robic czy kupic 164 ( mam na oku z wegrowa moze znasz niby alfoholik ) i przelorzyc silnik do mojej czy remontowac
Mam tłoki i cylindry do koloru do wyboru, ja bez chwili wahania robił bym silnik i bedziesz miał pewność że masz motor który przezyje całe auto a koszt wiele mniejszy niz przeszczep
skoro tak mowisz . a te tloki i cylindry to nominaly , pierscienie trzeba wymieniac
wszystko w nominale, pierścienie też są Ok ale dla pewności bym je wymienił na nowe