Co zrobiłeś?? U mnie jest, hmmm, tak średnio, przód mógłby paść jeszcze 0,5cm niżej ale jakoś przeżyję. Co do rozpórek to jutro wykonam telefon do pewnego człowieka który miał je ogarnąć, dowiem się czy dalej chce to zrobić i kiedy:)
Co zrobiłeś?? U mnie jest, hmmm, tak średnio, przód mógłby paść jeszcze 0,5cm niżej ale jakoś przeżyję. Co do rozpórek to jutro wykonam telefon do pewnego człowieka który miał je ogarnąć, dowiem się czy dalej chce to zrobić i kiedy:)
wymieniłem amory z przodu, trafiły się w super cenie b4, auto poszło 2 cm w góre.
Marcin w takim razie poczekamy :)
wiem, że z paździerzami jest dużo roboty a czasu zawsze brak.
gdzie tam, tak tylko co jakis czas graty jakieś dorzucam a szyby cały czas nie mam, chyba zezłomuje to auto...
Chłopaki - szwagier męczył się dzisiaj sporo przy demontażu i wytachaniu pompy paliwowej w 155 1.8 8V (1995r - poliftowa).
Nie może jej wyciągnąć na zewnątrz - za dużo podobno.
Jakieś wskazówki ?
Niech najpierw wyjmie pływak poziomu paliwa, inaczej nie ma szans żeby wyjal pompe
Dokładnie, ja odkręciłem śrubkę trzymającą kosz do pływaka i wyjąłem oddzielnie.
Witajcie koledzy, dawno mnie tu nie było :D... i potrzebuję pomocy. Padło serwo w mojej belli. Jaki jest koszt regeneracji ? Albo czy do 155 pasuje serwo od Fiata Tempry lub Lancii Delty, Dedry ? Jeśli tak to czy ktoś pomoże mi znaleźć pasujące do mojej 155 ?