Zgadza się, to moja. Właścicielka zawsze rano śpi :) . Również pozdrawiam.
Printable View
Ostatnio widziana w Świebodzicach czarna 156 kombi DB 06**A z ramkami. Czyja to?
Pozdrawiam wszystkich kierowników i kierownice widazianych dzisiaj na skrzyżowaniu Hallera/Wiśniowa/Powstańców ok 10tej - jak mogliście zobaczyć, to nasza 156 jest już bez tyłka :( klopsik na światłach :) proszę z tego miejsca o radę dot. zakładu blacharsko/lakierniczego we Wrocku/Legnicy, który współpracuje z ubezpieczycielami no i ładnie jest w stanie ogarnąc Alfijkę :)
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej alfy z klubowymi ramkami na skrzyżowaniu Kościuszki i Obrońców Pokoju w Głogowie, którego mijałem dzisiaj w godzinach 13-14. Czyja to Alfa :) ?
Pozdrowienia dla czarnej oramkowanej 159 DLB mijanej w Lubaniu koło energetyki po 18
Pozdrowienia dla czarnej 166 widzianej na pl. Strzegomskim - jechała Legnicką w strone pl. JP II - dzisiaj przed 8 rano i 159 SW czarna oramkowana wyjeżdżająca z tunelu na pl. Dominikańskim w stronę Kazimierza Wielkiego - tez rano po 8ej - niestety widziana z za szyby tramwaju :P
Dziś pod Medicusem widziany Dawid_Zielu :) trochę się zdziwiłeś że ktoś z tak paskudnego samochodu pozdrawia. A ja byłem matki autem i jakoś nie mogłem się powstrzymać :)
hehe, a żebyś wiedział że się zdziwiłem, myślałem iż coś nie gra ze światłami. Miałeś miejscówkę w pierwszym rzędzie widząc akcję pod Medicusem :confused: Dziewczyna o mało nie wyrżnęła mi w auta 30 m wcześniej i jak gdyby nic pojechała dalej, dopiera jak wytknąłem jej to małe\wielkie zaniedbanie.
pozdrowienia dla Alfy 156 na DGR w Górze. Jechałem służbowym Partnerem mrugnąłem ale nie wiem czy zczaiłeś :P:D
pozdro dla kolegi z czarnaj GT na Wrocławskiej były światełka
Dzisiaj koło 09:00 widziana zaparkowana przy kościele w miejscowości Wołczyn szara 147 na OB z tyłu rameczki były z przodu już niestety nie :p
Pozdrowienia dla czerwonej 145 (Marcinl80) widzianego dzisiaj po 18 w Leśnej. Akurat wsiadałem do auta.
Pozdrawiam kolegę ze stebrnej GT:) odmachane :) za Wrockiem
Ksiazelasic - ładnie wyjechałem Ci Bravo GT na parkingu pod domem ? :D machałem, ale grafitowe Bravo GT to nie strzała, więc mogeś nie załapać :P
Ostatnio widziane na ulicy Jerzmanowskiej przy kościele czerwona alfa 147 oraz 145 z lekkimi zadrapaniami na tylnm zderzaku ;ulica Żmigrodzka przy Fm Grup dwie Afly 147 jedna czerwona 1.6 TS a druga czarna;Hurtowania Fega ulica Wagonowa chyba AR 159 Ciemna na ramkach z forum i Alfa 145 przy Hermanowskiej na ramach na szybie boczniej od pasażera tabliczka z imieniem Marta
Pozdrawiam
a wczoraj na trasie gryfów-lubań przed godz. 15 pomachane odmachane 166 DLW cameleon, 156 - pomachane odmachane?? potem pod netto czarna 145/6 i nie zobaczyłem modelu ale przeleciała z orlenu w kierunku mrówki w lubaniu szara alfa z żółtym napisem ALFA ROMEO, dziś na wlocie czarna na czarnych telefonach gtv na DJ - stała naprzeciw zrembu
Czy ktoś z Was zna niebieską GTV'kę z Kłodzka (DKL) ? :)
A może to ktoś tutejszy ? :)
Dziś/wczoraj mijałem w Łagiewnikach Uniakiem :)
A ja serdecznie pozdrawiam alfaholika-matołka :D, któremu najpierw mrugałam światłami (jadąc za nim), później przyglądałam się jadąc chwilę obok, a na koniec zamrugałam kierunkami stojąc przed nim (i mając widoczną ramkę), a on NIC. Kompletne ZERO reakcji :lol:
Ciekawe, czy w ogóle jarzy, że ma ramkę alfaholików na swoim aucie :lol: :lol:
Srebrna 156 SW na rej. EBE, Wrocław pl. Kromera i później wylotówka na Warszawę, czas - jakoś po godz. 17 (dokładnie to już teraz nie pamiętam).
EMKA! Ty żyjesz? :)
EBE to kuba był ;) a za kim tak mrugałaś? :>
Pozdrowienia dla ciemnej 156 rej. SL z ramkami widzianej wczoraj w Nysie :) obmrugane z obu stron :)
w sobotę wieczorkiem widziana na Placu Jana Pawła w zatoczce obok fontanny 147 na awaryjnych, rameczki były, chciałem się zatrzymać ale czas mnie straszliwie gonił.
niedziele w Mirkowie widziana zielona 155 na sprzedaż również były ramki.
dzisiaj ponownie widziana w Wołczynie 147 1,6 TS OB rameczki były z tyłu.
Pozdro dla Barusia w niewidzialnym Uno :D
Wczoraj na AOW widziana 159 DST na awaryjkach, a później wyprzedziła mnie przed kątami pozdrawiam.
W Karpaczu na dritfdayu widziana 147 DW na ramkach - łapki były ;)
Dzisiaj pozdrawiasz, a machałem Ci wczoraj... :D :D :D
To ja powinienem pozdrowić :D
Pozdrawiam ŁYSEGO śpiącego w Alfie :D
- - - Updated - - -
Ahaaaaa...
I pozdrawiam Łysego stojącego dziś na 'balkonie', rozmawiającego ze mną :D
... i dnia 12.09 widziana i obmachana / obmrugana Magda - madtoc :)
Pozdrowionka :D
Ja też Łysemu machałem ostatnio na świeradowskiej :D Łysy jest wszędzie, strzeżcie się :D
Pozdrawiam Kierownika srebrnej AR156 DL-ki mijnej w miejscowości Pielgrzymka dnia dzisiejszego ->światełka, łapki i smile były :) Pozdr
Chłopaki, ostatnio na alledrogo była wystawiona srebrna GTV z czerwonymi skórami, poliftowym wnętrzem i 17" tristarami.
Stała na blachach DKL, oidp nie miała klubowych ramek.
Zna ktoś właściciela? :)
Pozdro dla poliftowej 156-tki z ramkami. Blachy z Jeleniej Góry. Stałeś dzisiaj w korku przy galerii na Czystej we Wrocławiu koło godz. 12, ja szedłem po chodniku ;) Nasze kobiety się znają? :P
dzisiaj około 18.00 przy wjeździe do Magnolii-Wrocław mijałem się z chyba granatową 156 na ramkach rej. DST*** kolega pomachał. Ja jechałem szarą 156 na niemieckich tablicach.pozdrawiam.