Zero entuzjazmu widze.. :(
Printable View
Mi dzisiaj mija roczek jak dziewiątka jest w moim posiadaniu :)
A i ja się dołącze panowie ja ferlektuje za niedzielą jak coś
a dalej to juz będę pewnie kogoś męczył zeby mnie po drodze zgarną :D
dla mnie termin obojetny dlatego czekam na tych ktorzy maja problemy z terinem zeby sie okreslic ;)
- - - Updated - - -
nie wiem czy mamy napisac do wszystkich pm'y z zapytaniem? moze pare osob juz nie zaglada na forum i to dlatego....
mi kazdy termin pasuje ( bede tylko w PL ok 20 listopada)
ja 10go lecę do pl na 2 tyg także tez odpada mi
Panowie,
Jestem nowy na forum, wiec chce sie przywitac na poczatku. WITAM.
Szukam alfy 159 1.8mpi lub 1.9jts.
Przegladajac ogloszenia i jezdzac po dealerach/sprzedawcach zdecydowana wiekszosc jest nie do zaakceptowania. Nie sa to zadbane modele.
Moze wiecie kto sprzedaje?
Aha. 159-tka musi miec:
- zadbana karoserie
- autoamtyczna klima
- skora
- czyli wersja sportivo lub jakies wypasione turismo, btw wiecie jak jest z modelami w uk. Tam sa tylko turismo lub lusso. nie maja sportivo, a turismo sa tak wyposazone jak w irl sportivo.
Dzieki
Pzdr
Cześć Czorny. Napisz skąd jesteś, jakie roczniki Cię interesują, ile chcesz kasy na to wyłożyć, a my się rozejrzymy :)
Dzieki za zainteresowanie!!!
Jestem z Dublina, ale nawet drugi koniec Irlandii dla kupna autka to nie problem :)
Roczniki 2006-2008, 6000-8000e, 159 1.8mpi (jest ciut ekonomiczniejszy w miescie) lub 1.9 jts. Jak juz pisalem: automatyczna klima, skora (tu jeszcze welur tez wchodzi w gre, bo mozna skore dokupic), zadbana karoseria i aluminiowy panel srodkowy (ten srebrny) a nie plastikowy.
Wszystkie ogloszenia przegladam codziennie, i te najciekawsze (z ogloszen) osobiscie widzialem i jechalem, i dupa :(
Arturowi sie tak potoczyly sprawy, ze juz nie jest zainteresowany sprzedaza, a bylem zainteresowany :)
pzdr
U mnie w północnej jest jeden JTS-ik nie wiem jakie koszta przerejestrowania byłyby za dziewiątke. Miesiąc temu szukałem auta u siebie dla kuzynka który mieszka w Dublinie noi za Avensisa z 06 1200e przerejestrowanie, za auto dał niecałe 2,5k w stanie idelanym można by powiedzieć to i tak wyszło troche taniej niż u was :)
- - - Updated - - -
Zobacz tu http://www.usedcarsni.com/2007-Alfa-...down-119749041
Witam.
Dzieki za info. vrt wynosi 1459e. czyli nie jest zle. A daleko mieszkasz od Portadown?
A dalbys sie namowic na wizyte tam, jakbym chcial podjechac ogladnac alfe? Wiadomo, opinia (i czujne oko) uzytkownika takiego modelu bylaby bardzo pomocna :)
z tego co mi wiadomo, w srode firma wysyla mnie do Dundalk, moze bym sprobowal po obowiazkach sluzbowych tam podjechac i zobaczyc. Musialbym miec jakis kontakt z Toba, np tel :)
skoro taka cisza na forum,,,,,
to powiem ze przeszedlem na ciemna strone,,,,
mozecie do mnie mowic,,,,,
DART WVAGEN
Czester - To zes polecial po bandzie;)
Ford dobre auto :) mialem dwa, niezniszczalne, gdyby nie moja zona to mialbym i 3ciego:)
Sent from my C6603 using Tapatalk
czester twoja alfina stoi na adverts za 2950e :)
Non smoker, lady driver ;) hehe
Czester
Pokaz nam tego paska. Silnik dobry, bezawaryjny raczej. Jak sie tym smiga?
jony juz mowilem, sprzeglo sie konczylo to po pierwsze.
a po drugie potrzebowalem zmiany,
okazalo sie ze nie latwo chce sie sprzedac 166, a poprzednie oferty zamiany to albo padaczki albo naprawde padaczki!
passek to przejsciowka, jeszcze nie mialem vw!
O ile nie ma w pasku za wiele elektroniki i jest w benzynie to nie bedziesz narzekal. Moj wujek mial dwa i niezniszczalne, a jedzil nimi i ciagal takie przyczepy ze masakra;)
W tdiku by sie rossypal przed kolejnym " pchnieciem" heheh;)
Ktoś zapisywał się na kalendarz oprócz mnie?
Chłopaki i co z tym spotem Czorny kupił "9" więc grono się powiększa i może zaszczyci nas swoją obecnością:)