Na pewno nie dawaj do świata regeneracji, masówka nastawiona tylko na kasę.
Printable View
Na pewno nie dawaj do świata regeneracji, masówka nastawiona tylko na kasę.
Andrzej zamontowałeś regenerowane części?
Pytam bo cos mi chyba magiel zaczyna hydraulicznie niedomagać a chcę to zrobic raz a dobrze.
Panowie nie mogę pisać w dziale giełdy więc pytam tu: macie na zbyciu regulator ciśnienia paliwa do 2.5 v6?
ehhh mam używany za 100zł
https://www.czesciauto24.pl/meat-doria/7758180
75andrew155 to wzialbym go od Ciebie. Podaj prosze info Na Ciebie konto itp.
Ja oddałem? Jeszcze nic takiego od nikogo nie kupowałem :)
75andrew155 to wzialbym go od Ciebie. Podaj prosze info Na Ciebie konto itp.
już wcześniej na FB pisałem że jest kłopot z pojechaniem po klamoty na działkę. Bede w sobote na działce to wezmę regulator i wtedy sie zgadamy odnosnie wysyłki. Mam takich pierdółek sporo do V6 ale trzeba niestety po to pojechać
- - - Updated - - -
to ode mnie kolega wydębił regulator:D
Aaa, to teraz kojarzę z FB :) Skoro już tak, to potrzebowałbym jeszcze dyszę spryskiwacza w zderzak do tejże Alfy, a w przyszłości pewnie i wyświetlacz zegarka(?) na panelu klimatronika o ile da się to jakoś osobno wymienić bez potrzeby wymiany całego panelu.
Wyświetlacz zegarka mozna wymienić osobno, spryski reflektorów juz mam zadysponowane a zegarki sa tez już rozdysponowane:D
Gdzie konkretnie w tej Wawie jestes? Kumpel bedzie w okolicy Wawy w przyszlym tygodniu moze by podjechal?
Targówek konkretnie Bródno w Warszawie przy trasie Toruńskiej S8
Dałem mu namiar, ale niestety pisze, że nie będzie w Twoim rejonie, więc będę Cię prosił o wysyłkę jednak. Z góry dziękuję.
Nie mogę odpisać Ci na priva, więc napiszę tu: Może jednak jeśli pojawią się roztopy uda Ci się dotrzeć tam po roztopach, to byłoby miło:) Nie mogę nigdzie namierzyć takiej używki, więc jestem skazany na Ciebie :) Tylko tej części mi brakuje, żeby odpalić Alfę :)
cierpliwosci ja tam juz wybieram się od 2 tygodni bo mam tam inne sprawy do załatwienia. W sobote zapowiadaja roztopy więc sie nastawiam na sobotę
Czekam w takim razie cierpliwie i pamiętaj o mnie
Mam ten regulator zaraz wstawie fotki
Wygląda na to czego szukam. Jeśli jest sprawny, to napisz mi proszę na priv dane do przelewu i cenę z wysyłką, robię przelew i czekam na paczkę.
Nie wiem czy moje prywatne wiadomości dochodzą, bo w skrzynce nadawczej nie mam nic, ja Twoje dostałem, proszę tylko o dane do przelewu i ewentualnie maila do siebie jeśli nie dostajesz moich privów, to poślę Ci moje dane do wysyłki.
wszystko dochodzi tylko odpowiadam z opóźnieniem, ogarniam inne sprawy dlatego zwłoka
OK, teraz masz przepełnioną skrzynkę prywatną i nie mogę Ci wysłać danych do wysyłki.
Najwyższy czas wymienić się numerami ;)
zlot FI 2018
Tylne koła się rozłażą;)
Pytanie do właścicieli 155 V6 - sprzed 95 roku - wg epera (albo nie mogę znaleźć) nie występowała osłona silnika od spodu.
Znalazłem część o numerze: 60622723 i wg epera jest to osłona pod silnik ale tylko pasuje do auta z rocznika 96-97... I wydaje się być jedna do wszystkich wersji silnikowych (?!).
Ktoś rozgryzł temat praktycznie? Macie osłonę jeśli auto jest sprzed 95r?
Z tego co mi wiadomo,przedlifty nie miały osłon.
Witam szanowne grono, widzę, że nic się tutaj nie dzieje od jakiegoś czasu, więc mam pytanie.
Czy ktoś mi podpowie, dlaczego pęka mi przewód paliwowy pomiędzy głowicami/listwami paliwowymi ? mam pewien trop, ale nie chcę nic sugerować, może ktoś ma jasną odpowiedź na ten problem. Pękły już 3 sztuki, i jest to trochę niebezpieczne.
pierwsza baryłka na listwie może być uszkodzona tkz hammer dumper tłumnik uderzenia paliwa
Czy V6 jest seryjnie na obniżonym zawieszeniu czy standardowym ?
dokładnie Andrzej, sport z niższymi o 1,5-2 cm wychodził tylko w wersji do liftu silverstone/formula po lifcie najczęsciej w 1.8 16v.
Te spręzyny nie nadają się do v6 bo drut jest cieńszy natomiast tył można założyć chyba nawet katalog tak wskazywał.
róznice były tylko w wposażeniu