W piątek- 15 sierpnia:) ustrzeliłem twoje autko w okolicach ul. Miodowej na Kazimierzu.Miałem pisać na FB ale myślę sobie-dzień wolny to nie będę przeszkadzał:)Pozdro
Printable View
Pozdro dla tajemniczej kierowniczki w 147 (SBE.... , z naklejką 'strefa zagłębie' ) widywanej na pl. Grunwaldzkim w Kato po 15.oo
Coś duże stężenie 147 na pl Grunwaldzkim ;)
A ja pozdrawiam Lesia z wczoraj:D
Niestety w sob- niedz jechałem do Torunia i z powrotem ale nikogo oramkowanego nie widziałem :(
Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)
pozdro dla Alfoholika oramkowanej srebrnej 156 SGL stojącego wczoraj przy gokartach w M1 Zabrze ;)
No ja tylko po tym Cie poznałem :D bo kto inny z czarnej Pandziochy moze trabic na mnie :D
Tak, zostaje na Tychach. A wtedy co mnie mijałeś to jechałem poprzednia Bella przed ostatni raz ;)
Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)
Pozdrawiam oramkowaną srebrną 156 SW widzianą chwilę po 17 na parkingu przy Sobieskiego w Dąbrowie Górniczej :)
Pozdrowienia dla kierowniczki czerwonej, oramkowanej 146 (SZY) stojącej dzisiaj na światłach na Doliny Miętusiej z zamiarem skrętu w lewo (godzina 17:40).
Stałem kilka sekund obok Ciebie w nadziei, że mnie zobaczysz jednak byłaś pochłonięta pisaniem na telefonie. Nieładnie :P