Autorowi nie zabronisz a publicznie też można ukazywać.
Zadymił diesel!
Printable View
pierdnąć w autobusie pełnym ludzi też mogę
a czy to zrobię ?
nie każdy musi chcieć być pokazywany że był w danym miejscu i tyle
a po tablicy rej. można ustalić osobę - i tu zaczyna się kłopot jak dana osoba będzie chciała się pobawić w prawo
jakoś w TV zakrywają , google street zakrywa a za brak zakrycia już mieli sprawy itp
coś w tym musi być chyba jednak prawda ?
no ale nie wiem , nie wnikałem do końca bo niby tablica nie jest danymi osobowymi itp wedle prawa raczej
ja tam jednak nie podaję nigdy pełnych blach a tym bardziej fotek z miejscem itp
a każdy inny robi co uważa za słuszne - nawet jeżeli tm czymś będzie pierdnięcie w autobusie pełnym ludzi :lol:
No to wychodzi na to, że jest to chyba jedna z niewielu rzeczy na które nie masz wyj....oj przestań czepiać się szczegółów.Pod burdelem przecież nie stoją to czego mają się kryć?
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Bociek ... poczytaj za nim napiszesz głupotę.
Zadymił diesel!
jaboleq - wyprostuj sensownie to i przeproszę za swoją niewiedzę :-) ( czy tam głupotę )
a czytać mie sie nie chce
znam tylko stanowisko giodo ale z drugiej strony dziwią mnie praktyki innych
i nie twierdzę że nie można - ale że nie powinno się ( a to różnica ) więc tutaj żadne czytanie raczej nic mi nie pomoże
mico - tak - na tą nie mam
a gdzie stali i po co i z kim i czy w czasie swojej pracy czy urlopu itp to już nie moja sprawa
Specjalnie dla Bociana (i posiadaczy samochodów ze zdjęcia, którzy pojechali do castoramy kupić wiertarkę bądź nieheblowaną deskę) zamazałem blachy :). Niestety posta kolegi, który mnie zacytował nie jestem w stanie wyedytować. Na przyszłość będę zamazywał jak to takie istotne. Pozdro :)
inni mnie ebią - mnie zamazuj jak mnie gdziesz złapiesz w obiektyw np w czasie L4 ze wskazaniem "pacjent powinien leżeć" a złapanie będzie miało miejsce np na parkingu pod Morskim Okiem :-)
licho nie śpi :-)
wezwią mie na jako komisyja i co wtedy ?
aha - pozdrawiam roba widzianego w niedzielę na ul 11 listopada ( jo szoł z buta )
Bociek tylko w skrócie z forum prawnego:
"Odpowiedź GIODO jest typu "nie wiem dokładnie ale coś napiszę".
Numer rejestracyjny nie identyfikuje osoby lecz przede wszystkim pojazd, właściciel może się zmienić."
Koniec offtopa.
Pisalem ze giodo znam :cool:
I pisalem tez i innych aspektach
A co kto zrobi to jego sprawa
Jak z tyn pierdem :p