Dzięki.:) Moja Alfa stała nie daleko, lecz w garażu. :)
Printable View
Ja pozdrawiam kierownika czarnej 156 SW numery ONY z ktorym mialem przyjemnosc chwile pomykac A4 od mniej wiecej Kozich Mlotow do kawalka za bramkami w kierunku na Gliwice. Chyba nie miales podobnej predkosci przelotowej jak ja.
Gesendet von meinem Xperia Arc S mit Tapatalk 2
czarna 159 rej ST98XXX widziana w piatek i sobote w Straszecinie k/Debicy obok pola namiotowego Czad Festiwalu, kolega z kolezanka chyba stal akurat przy aucie ale nie odzywalem sie bo ramki zobaczylem dopiero pozniej
Kogo wyprzedzilem kolo 20 miedzy goleszowem a ustroniem? Oramkowana czarna 156sw, blaszki sci 69xxx
Pozdrawiam właściciela oramkowanej czarnej 159-tki SW, spotkanej wczoraj ok. 12.00 pod basenem w Skoczowie.
Lapki były. Chętnie bym sie tez przywitał ale musiałem pędzić na wesele. Może będzie jeszcze okazja :).
Dla kierowcy czerwonej 145, z którym minęliśmy się 31.08.2014 około 17:30 w Zawierciu. Przepraszam, że nie odpowiedziałem, ale byłem zamyślony.
Szarobrązowa AR 159 SW
Dziś o 20.00 pod Mc'Donalds w Jasienicy czarna 159 SCI i srebrna poliftowa 156 SW rej ST, obie oramkowane. Pozdrawiam :)
Pozdrawiam sołtysową ustrzelona po raz kolejny w bielsku przy kauflandzie;)
Pozdrawiam kolegę z czarnej oramkowanej 159, widzianego w niedzielę - real Częstochowa ;)