Pozdrawiam kierownika srebrnej 147 na blachach RZ widzianego dzisiaj w Leżajsku na ul. Mickiewicza (były biało czerwone ramki jak klubowe ale nie zauważyłem co na nich pisało)
Printable View
Pozdrawiam kierownika srebrnej 147 na blachach RZ widzianego dzisiaj w Leżajsku na ul. Mickiewicza (były biało czerwone ramki jak klubowe ale nie zauważyłem co na nich pisało)
Pozdro dla kierownika ciemnej 156 SW RZ*** na ramkach śmigającego dzisiaj ok 13:30 z Langiewicza na Staroniwską w Rzeszowie.
Pozdrawiam kierownika w slicznej belli R2 GTA32 czy jakoś tak , widzianego dziś w Świlczy
pozdrawiam wlascicieli alf 156 widzianych wczoraj ok.18 kolo grafiki
Pozdrowienia dla niebieskiej alfy 156 SW na klubowych ramkach i ciemnej 166 które dziś rano widziałem na podkarpackiej w Rzeszowie skręcające na Politechnike.
A niebieska 156 SW to moja skręcałem rano zgadza się, ale Ciebie nie widziałem w każdym razie również pozdrawiam, jutro też Alfinkę pogonie na Rzeszów także wypatrywac, mrugac, machac;D
166 tak się składa niestety nie klubowa, ale kupiona od forumowicza "Maciek2000" piękna maszyna z zacnym serduchem 2.0 V6 TB leciałem z nią z rana. Właściciela póki co na forum nie ma.
Kto wczoraj śmigał srebrną 147 przez Sędziszów Młp.??