czekamy na buszmena odzew moze zona go zbila i sie nie odzywa :) a co do olsztyna to watpie zeby ktos jeszcze pojechal ale zobaczymy
Printable View
czekamy na buszmena odzew moze zona go zbila i sie nie odzywa :) a co do olsztyna to watpie zeby ktos jeszcze pojechal ale zobaczymy
no to byloby nas chociaz 2 :) wezmie sie grilla i bedziemy sprzedawac kielbaski :) hehe musze tylko na trase jakies CB sobie skolowac :)
ok jutro spotykamy sie na lotnisku o godzinie 16 ale tylko wtedy jak nie bedzie padac vice wpasc po ciebie napewno tesknisz za chlopakami pasuje wszystkim
jutro nie bede bede za tydzień a co do wilczych to byłem w kołobrzegu i 2 dni miałem urwany:crazy_pilot: film hehe
mam nadzieje prezes że wybaczysz:confused:
ok godzina jak najbardziej pasuje to do jutra o ile pogoda dopisze :)
zastanowie sie czy przebaczyc nie masz czego zalowac dno na wilczych laskach za tydzien moze juz bedzie nasz kochany vice chodz nikt za nim nie teskniZałącznik 28302
Prezes mowilem ze nie bedzie mnie na laskach ;p Jutro na lotnisku sie zjawimy. Co do Olsztyna jak finanse pozwola to pojedziem, to ostatni dzien urlopu :p Pozdro !!
tomek ale zdjęcie z vice jakoś stare z jesieni albo z wiosny
to ze spotu w gorzowie w zeszlym roku probujemy go wspierac jakby co i czekamy na niegoZałącznik 28343Załącznik 28347Załącznik 28348Załącznik 28346to nasze najmlodsze alfoholiczki z team piła:D
Prezes i nie możemy zapominać oZałącznik 28353 a teraz takie tam z dzisiejszego spotaZałącznik 0Załącznik 28354Załącznik 28355 niestety ta najmłodsza alfaholiczka nie dała nam dzisiaj za długo porozmawiac ,a druga sprawa gdyby prezes przyjechał punktualnie a nie 15 min spóźniony hehe pozdro prezes