to chyba ze mną gadałaś :) miło było Was poznać - do następnego !!!
Printable View
Integralle, a byłbys w stanie w najbliższym czasie przywieźć te oryginalne twiterki, o których rozmawialiśmy? chciałbym je podpiąć i zobaczyć, czy w ogóle będą grały.
Sprawdziłem i mam te gwizdki. Ale nie obiecuje że będę pod MM w następna środę. Ale skoro wy wracacie do domu przez Hallera to może mieszkamy blisko siebie.
Ja akurat przypadkowo jechałem tamtędy, bo miałem sprawę na Bielanach, a zazwyczaj jeżdżę na Kromera. Gdybyś przy następnej okazji, jak będziesz jechał na spot zabrał te gwizdki, to będę wdzięczny
Informacja dla kolegi który przyjechał troszkę skłądaną Alfą SW.
No więc okazało się że autko ma to był rzeczywiście wóz policyjny:
X1 - 156 M.Y.2002 BZ/DS (2001-2005) 116.715.1.0 - SW 2.4 JTD 150CV 110KW POLSTRADA
z takimi bajerami jak syngały, scianka działowa i takie tam dodatki.
Autko jest z maja, więc na pewno miało przełożony zarówno przód i tył tak aby wyglądał na pełen FL. Z tąd też rozmienięcie się wlotu powietrza do chłodzenia IC z dziura w zderzaki oraz duży Infocenter. Tapicerka przedliftowa włożna z anglika pewnie dlatego bo policyjna mogła się już nie nadawać dla cywila oraz kwestia innych boczków ;) Generalnie nie chcę martwić ale to auto może sprawać wiele problemów.
Dzisiaj ktos tam bedzie? Nie mam co z dzisiejszym wieczorem zrobic wiec wpadne o 19.
Ktoś tam zawsze jest ;)
A ja nie wpadnę, bo sprzedalem wóz..
Postaram się wpaśc ale nie wiem do końca :P