Jaka jest róznica w dywanikach pasazera jesli chodzi o ten plastikowy element pod stopami w 166 do 2001r?
Printable View
Jaka jest róznica w dywanikach pasazera jesli chodzi o ten plastikowy element pod stopami w 166 do 2001r?
Duża, podłoga ma inny kształt i jeśli kupimy dywanik do wersji bez plastiku a w rzeczywistości będziemy mieć ten plastik to spory jego fragment będzie wystawał spod dywanika. Z tego co udało mi sie zorientować ten plastik jest tylko w pierwszej serii z lat 1998-2001, potem był chyba jakiś facelift wnętrz i płyta zniknęła.
flatbeet i jak tam pieniadze wplynely??Czarny jest godny zaufania czy jest podstepnym oszustem;)??
haha ciul z tego ze beda po niedzieli jak auto u mechanika:(
Dywaniki dziś do mnie dotarły, dzięki flat za tą akcję :)
Wykonanie wydaje się być w porządku, choć na razie je tylko rozpakowałem i przełożyłem na półkę w garażu. No ale już chyba za tydzień/dwa wylądują na swoim miejscu :)
moje tez doszly ale mam awizo.Jutro odbieram.Napiszeco i jak
odebralem dywaniki i stwierdzam ze jakosc wykonania jest Profesjonalna.Przymierzac jeszcze nie przymierzalem ale wygladaja super.Dzieki flatbeet.Jak zaloze to jeszcze napisze.Pozdrawiam
Witam! kiedy bedzie robione kolejne zamowienie? Wczoraj dopisałem sie do listy i zrobiłem przelew :)
właśnie zauwazylem ze nie dodało mnie do listy :( czy to sie dzieje automatycznie?
pozdrawiam