Przecież B4 mają raczej standardowe parametry ...
Przecież B4 mają raczej standardowe parametry ...
Dziaru, jak chcesz te moje Reflexy to napisz ze swoją propozycją, myślę że się dogadamy.
ja spawałem miskę raz... poprzedni Właściciel 2 razy... Ale frajda ze sztywnego zawieszenia...mhmhhhmmmmmm jak gokart... naprawdę prowadzi się jak gokart...czuje każdy kamyuk pod kołami... 205/50/16 i dystanse +20... Ale auto tylko na niedzielę ;)... stety i niestety bo szkoda na nasze drogi(choć tych lepszych już sporo jest )
Dodano po 7 minutes:
ps potrzebuję dobre amorki na tył... do mojego zawieszenia -40mm... mało procent mi zostało. i Jakie wahacze na przód tylko takie które wytrzymają więcej niz sezon...
No to wahacze custom z wymiennymi sworzniami.
Masz takie ?
zrobił to ktoś kiedyś ?
możesz podac jakieś linki ?
W
Nie, ale jest tyyyyyle firm które spawają różne rzeczy i tyle aut z wymiennymi samymi sworzniami że na 100% coś dopasujesz i na 1000% ktoś Ci pospawa resztę jak podrzucisz ori na wymiar. Pamiętajmy że komuna już dawno minęła, można kupić wszystko i wszędzie a dodatkowo rzemieślników mamy tak samo zajebistych jak kiedyś (nie wliczając tych którzy są zwykłymi partaczami oczywiście). Choćby GrzesiekK swego czasu przerobił wahacze w 156 ze zwykłych gum na uniball'e.
Jest na forum koleżka który coś takiego robił. Ale raczej nie można go polecić :P
Dodano po 2 minutes:
http://www.forum.alfaholicy.org/czes...e_lukaszb.html
czyli nie robileś ;) czyli teoria :)
Dodano po 7 minutes:
chcesz mi powiedzieć że regulowane ze 147 pasują do 155 ?.... kurde całe życie w nieswiadomosci :D:D:D:D
Chłopaki, zwracam jedynie uwage na to że wiem że może sie i da, ale jak na razie nikt nie poszedł tą drogą, więc ciężko polecać takie rozwiązanie.
Bo to takie teoretyzowanie jedynie.
BTW przy codziennym użytkowaniu w v6 sworznie z TRW na PU leciały po ok półtorej roku, przy jazdach okazjonalnych takie rozwiązanie (kombinacje ze sworzmiami) raczej mija się z celem.
W