Pozdrowienia dla kierownika czerwonej Brery SO która jechała za mną z centrum SO na Roździeńskiego. Mogłeś nie widzieć ramki bo kilka dni temu miałem pocałunek X3 w tyłek :D
Printable View
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej Brery SO która jechała za mną z centrum SO na Roździeńskiego. Mogłeś nie widzieć ramki bo kilka dni temu miałem pocałunek X3 w tyłek :D
tych fotoradarów juz tam nie ma od dość dawna - a zdjęcia robiły tylko od lutego do kwietnia (po tym okresie tylko stały bezczynnie) i nie było na ich podstawie żadnych kar za przejazd na czerwonym świetle (zdjęcie było robione sekundę po zapaleniu się czerwonego ) dlatego że urządzenia te są własnością firmy zewnętrznej i zostały wypożyczone dla straży miejskiej tylko do testów. Jeśli ktoś "przeleciał" na czerwonym to na razie mu się upiekło ;) Jeśli urządzenia się kiedyś ponownie tam pojawią to znaczy że straż miejska zdecydowała się na ich zakup i wtedy już należy się bać :D
To byłem ja :)
Nie miałem jak Ci odmrugać więc pozostały mi łapki :) Szukałem potem jeszcze Ciebie, gdzie pojedziesz ale zgubiliśmy się (miałem zamiar jechać na Bestwinę ale droga była przejezdna więc skręciłem w prawo na rondzie i na Hałcnów). Jechałem z rodziną do Oświęcimia a przez Bestwinę nie lubię jeździć.
Wczoraj jechałem i nie zauważyłem nawet, czy są czy nie (jakoś nie zwracam już na nie uwagi). Swoją drogą powinny tam być bo nagminnie ktoś przejeżdża na czerwonym świetle (zwłaszcza w kierunku centrum).
pozdrawiam wczoraj na katowickiej kolo reala na swiatlach czarna gt okolo 19 jechalem 94 w kierunku katowic i w ostatniej chwili zauwazylem :)
Pozdrowienia dla właściciela czarnej 159 (ramki były, rej SY) stojącego na parkingu Green Park poziom 4 miejsce C, ja mam miejsce D :)
Pozdrowienia dla kolegi z ar147 Na SLU.... czerwonej, dzisiaj pod czantorią w Ustroniu:) , myślałem, że to gta a jednak diselek, ale look super fajne felgi w ogóle :) pzdr
Pozdrowienia dla kolegi w ciemnej 156 na blachach SK ***CM widzianego na zjeździe ze Średnicówki w Świętochłowicach, było jakoś po 16. Migałem, machałem i żadnej reakcji (może przez to, że jechałem brązowym Passerati rodziców :cool:).
Pozdrawiam kolege z 156 po FL na klubowych ramkach [ KBR ] dzisiaj na A4 w kierunku Tarnowa ;)