-
chodzi ci o naklejki na impulsa samochodzie tak ja nic grzechu nie mowilem nie zapomnij o koszulkach a spoznilem sie przez patrycje bedzie jeszcze okazja
---------- Post added at 19:53 ---------- Previous post was at 19:50 ----------
chodzi ci o naklejki na impulsa samochodzie tak ja nic grzechu nie mowilem nie zapomnij o koszulkach a spoznilem sie przez patrycje bedzie jeszcze okazja http://www.osiek.net/skansen/kalenda...-2011-rok.html buszmeno z zona wymyslili wyjazd na skansen do osieka w przyszla niedziele daleko nie jest i drogo tez nie prosimy o opinie jedziemy czy nie
-
Ja jestem za, grill za tydzien nie wypalil, wiec weekend wolny a mozna w osieku sie troszke rozerwac:) wiec ja z zona i Emilka sie pisze :)
-
impuls chyba sie nie obraziłeś a tak w ogóle po co chcesz malować całą bryke zobacz jak ona sie prezentuje masz dwa elementy błotnik i klape a reszte bym zostawił i jak skansen prezes mnie wyprzedził z linkiem mysle ze nikomu troszke historii nie zaszkodzi Michu będziesz??? i co z wice???chyba już nas nie lubi:( pozdro
---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:18 ----------
kartsto1982 fajnie ze dołączyłeś do nas zawsze sportwagon jeden więcej !!!
-
Pewnie ze fajnie ze Karsto sie dolaczyl :) zawsze nas wiecej ;p
Buszmen, no nie, ale grabisz sobie ojjjj :D sie zes przyczepil hehe. A z malowaniem, to mi tam caly lakier cos nie pasuje jak sie dobrze przyjrzec, ja tam za duzo widze szczegolnie po i podczas mycia hehe :D Ale masz racje, troche jednak za duzy wydatek.
-
Dzieki za mile przyjecie :) trzeba sobie czas wolny urozmaicic pogadac wyjsc do ludzi a nie tylko dom zona praca dziecko:) mam tez nadzieje ze uda sie zorganizowac wiecej takich spotkan w miare mozliwosci :)
-
buszmeno pogadam dzisiaj z gosią i napiszę co i jak ale skoro tak poiszesz to ty z małą i żona się wybierasz??
-
radziu u nas zawsze byly spotkania rodzinne z zonami i dziecmi nie pamietasz
-
ok ja jade w niedzielę napewno a więc organizujcie sie teraz czekamna godz i miejsce zbiórki do zobaczenia
-
witam wszystkich dzwoniłem do skansenu festyn zaczyna sie o 13 kończy ok 17 ale co nie znaczy że nie można tam dalej zwiedzać niestety grila na festynie nie mozna wnieść ale mozna kupić za okoliczna złotówkę pajdę chleba ze smalcem i ogorkiem bedą gofry wafle pieczone na ogniu itd.ceny biletów ulgowy 5zł normalny 8 zł rodzinny 15zł wszystkie chaty będa po otwierane i można je zwiedzić tak to wstepnie wygląda wiec ilu mamy chętnych z michem rozmawiałem jest chętny karsto19822 też a reszta Tomek ,Słavol, impuls, hiacynty moze jeszcze ktoś oczywiście zabieramy całe rodziny
-
ja zabiore slavola ale my bedziemy pozniej bo patrycja jest do 14 w pracy impuls mowil ze bez problemu i michu tez chce wpasc