otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-alfa-romeo-giulietta-start-ampstop-bt-170ps-led-1-4-benz-65tys-przeb-ID6y9xLX.html#881412a108
Czy z takim rocznikiem/wyposażeniem/przebiegiem taka cena za tą Julkę jest realna?
Printable View
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-alfa-romeo-giulietta-start-ampstop-bt-170ps-led-1-4-benz-65tys-przeb-ID6y9xLX.html#881412a108
Czy z takim rocznikiem/wyposażeniem/przebiegiem taka cena za tą Julkę jest realna?
troche drogo za bieda wersje moim zdaniem
Jest klima manualna, to chyba główny problem.
a w czym problem? ja bym się martwił że jakaś dziwna wersja- nie znałem MA170 konnego na kapslach i z taką tapicerką no i manualną klimą.
A co powiecie o tej
allegro.pl/show_item.php?item=6473712246#thumb/8
- - - Updated - - -
jest szansa w granicach 35-40k kupic jakas ciekawa julke MA? bo juz szukam szukam i powoli sie poddaje :mad:
zwykły Distinctive z opcją navi- nic specjalnego ani in plus ani in minus- jedynie dziwna z bieda wersji tapicerka foteli. Ja tam zalecam ostrożność w kwestii świeżo sprowadzanych rodzynków - masę jest popowodziowych po wiosennych ulewach właśnie z południa De i CH oraz A- 3 sztuki ostatnio oglądałem - ślicznie spryskane wszyskie kostki łącznie z body jakimś olejem a pianki foteli niestety rozpadały się.
Witam wszystkich. Proszę o opinię na temat tego modelu ? Warto obejrzeć, do Warszawy mam 280km :) Auto jest poleasingowe. allegro.pl/giulietta-1-4t-170km-automat-salon-1wl-xenon-vat23-i6471870559.html#thumb/1