Ja przymocowalem opaskami do rury od intercoolera. Jedną na wejściu drugą na wyjściu.
Printable View
Ja przymocowalem opaskami do rury od intercoolera. Jedną na wejściu drugą na wyjściu.
W kupie siła;D
Dodano po 4 minutes:
Ja na trytkach tyle, że jest to gdzieś w okolicy między halogenem a zbiorniczkiem spryskiwaczy i zamocowane do karosierii/konstrukcji. Na tyle mi wystarczyło przewodów by wszystko było luźno ułożone a wystarczyło do każdego potrzebnego miejsca podłączeniowego:)
Paczka doszła. Jeszcze nie rozpakowałem :)
haha ładnie idziecie z tymi montażami. Czyli ja jak zwykle będę ostatni z grupy :)
Mimo sceptycznego podejścia do świateł coraz poważniej myślę o ich kupnie... wystarczy wpłacić kasę zgodnie z instrukcjami wcześniej ? Nie muszę dopisywać się do listy?
Wrzućcie pany jakieś jeszcze foty, może i ja dam się namówić :D
Zamowienia dalej aktualne. Możecie wpłacać zgodnie z instrukcjami. Nie zapominać na maila P.Roberta wysłać danych do wysyłki ,kontaktu tel.dla kuriera i mi potwierdzenia przelewu ( narazie nie było żadnych problemów ale wolę dmuchać na zimne i mieć zabezpieczenie w razie "w" ) . W temacie też możesz wrzucić posta czy doszła paczka :) .
Jeszcze prośba do posiadaczy o fotkę samej diody od świateł przeciwmgielnych. Jak największe zbliżenie. Chcę zobaczyć jak jest mocowana dioda.