Na Zaporowskiej, bliżej Ronda parkuje Carlos71. Żółciótka 145 ze sportpackiem.
Printable View
Na Zaporowskiej, bliżej Ronda parkuje Carlos71. Żółciótka 145 ze sportpackiem.
po Wrocławiu śmiga biała Julka, granatowa Julka i jakaś taka mocnociemnobrązowa Julka.
Czyja jest czerwona Brerka DTR ;) ?
Stała dzisiaj koło mojego wydziału (Biskupa Nankiera ;))
mc donald's karkonoska 63a przy BP przy wyjezdzie na bielany- tu mnie czesto mozna spotkac :) granatowa 146 :) a duzo alf tu do mnie przyjezdza :)
A a dzisiaj widziałem we Wro 2 Alfy na klubowych ramkach ale nikt nie odmachał :(
Zaglądajcie czasem troszkę dalej niż 5m przed kierownice :P
Pozdrowienia dla Tajniakosa mijanego dziś ok 8.00 na ul. Stalowej. Machnąłem ale chyba mnie nie widziałeś.
Więc ja dziś tak:
- po 17 na Królewieckiej przy stadionie- czarna 156 chyba DW, zamachane- odmachane, chociaż kierownik jakby zaskoczony :)
- 2 min później na Pilczyckiej- czarna 166 DZA przede mną (ja też jestem DZA) na klubowych ramkach- puszczałem długimi, ale chyba nikt nie zauważył ;)
- w tym samym momencie z naprzeciwka- czarna albo czerwona Mito, ale kierownik był zbyt zajęty swoim telefonem :)
Pozdrawiam Kierownika czarnej (chyba czarnej) 145. Mijana dzisiaj z rana około 7:00, pod taśmociągiem na zjeździe z krajowej 45 jadącej w kierunku Prószkowa.
I mijanej po raz drugi około godziny 15:45 na tej samej trasie, jadącej z Prószkowa w kierunku krajowej 45. Pomachane, odmachane x2.