Jprdl jak mnie to denerwuje. Za pierwszym razem myślałem, że coś się popsuło. Oszczędność jest taka, że żeby "wyłączyć" silnik musisz go najpierw włączyć.
Niestety nie wiem bo nie ma AA :)
Printable View
No to chyba nowa usterka do dopisania do listy rzeczy elektrycznych - lampa przednia powodująca problemy z ładowaniem akumulatora, w rezultacie S&S nieaktywny (świeci cały czas lampka) i pewnie w dalszej perspektywie rozładowanie aku i takie tam. To nie u mnie, ale może właściciel się wypowie :) Obstawiam dupną przetwornicę LEDów, która tak sieje po instalacji, że regulator napięcia nie wyrabia.
ktos pisal cos o lampie przedniej?
No ja piszę.
strasznie enigmatycznie zanęcasz temat
"niestety" u mnie wszystko ok z podświetleniem klamek. Wjechałem do garażu wyłączyłem silnik, wyszedłem z samochodu, zamknąłem drzwi (nie na zamek). Po ok 30 sek wyłączyły się światła i podświetlenie klamek. Nic się nie żarzy albo robi to w podczerwieni :) W każdym razie w ciemnym garażu ja tego nie widzę. Zamykanie i otwieranie zamkiem opisywałem wcześniej. Wszystko ok.
Może ktoś zrobić fotę tej "żarzącej" się LED i opisać dokładnie jak do tego doprowadzić?
Przecież napisałem wszystko co wiem. Stoi w serwisie Giulia Veloce w której zaczęła świrować elektronika, na początku nie wiedzieli co to, później doszli (z włoską pomocą chyba) że to przednia lampa powoduje problem z ładowaniem aku. Lampę będą wymieniać. A jak właściciel zechce napisać więcej szczegółów, to to zrobi bo jest tu na forum.
ok, poczekamy, chcialbym sie dowiedziec jakie/czy mial wczesniej jakies objawy itp
dzis u siebie zauwazylem ze po ostatnim niepotrzebnym grzebaniu przy ogrzewaniu tylnej szyby (sciagali panele/ boczek oparcia tylnej kanapy), zle zalozyli ten boczek i mam 15mm szpare (widac patrzac z wewnatrz ale nie z zewnatrz) potem wkleje fotke bo z komorki nie moge. jyz dzwonilem do kierownika serwisu, powiedzialem ze sa partaczami (bo to już chyba 5 tego typu numer) i postanowilem ze udezam ze skarga wyzej tylko jeszcze nie wiem czy do wloch czy w polsce
Oby ktoś tego wysłuchał i coś z tym zrobił.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk