Jeździłem w poprzednim aucie na Motulu i nie narzekałem dziś zalany do Alfuni też Motul 8100 Eco Clean 5W30 poprzednik też na takim śmigał i nie narzekał
Printable View
Jeździłem w poprzednim aucie na Motulu i nie narzekałem dziś zalany do Alfuni też Motul 8100 Eco Clean 5W30 poprzednik też na takim śmigał i nie narzekał
A najlepiej sprzedaje się i tak CASTROL EDGE. :)
Przez lata wypracowana marka (nazwa) jest popularna wśród użytkowników starszej daty. Wiem z autopsji ;) Zapewne przez niedoinformowanie i brak zaufania do wcześniej nieznanych marek jak Millers, Amsoil, Penrite. Valvoline trochę bardziej, bo chociaż reklamowany tu i ówdzie w TV. "A ten Ravenol to nie do piły?" :D
Na dniach zalewam ten Ravenol i zobaczymy czy po tym moja alfa będzie ostra jak piła:-)
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
proponuje pilarol:Dhttp://allegro.pl/listing/listing.php?description=1&order=m&string=OLEJ+ORLE N+PILAROL+Z+DO+%C5%81A%C5%83CUCH%C3%93W+PROWADNIC+ PI%C5%81+1L&bmatch=seng-v6-1-default-0718&requestDescription=1&mode=desc
Zalałem dzisiaj LM DieselSynthoil do swojego jtd. Nie wiem na ile jest to efekt placebo ale silnik chodzi znacznie ciszej i lagodniej :)
I znowu dziecinada i ogólnikowe "Motul jest super".
Jaki Motul się pytam ?
Po za serią 300V to w ofercie tego producenta nie ma NIC wybijającego się po za średniactwo.
I jeśli chce ktoś dyskutować - fakty proszę (parametry?) a nie "na Motulu ciszej pracuje".
A to sory, czyli to jednak prawda, że jest super :)