a no elegancko az nawet zachaczyles o zawias od siedzen ale jest ok:):)a ja richi wspomnial byly takie same jak w standardzie a jednak boczki dodaja duzo uroku a czy znacie cos w roczaju farby do skor w tym kolorze??
Printable View
a no elegancko az nawet zachaczyles o zawias od siedzen ale jest ok:):)a ja richi wspomnial byly takie same jak w standardzie a jednak boczki dodaja duzo uroku a czy znacie cos w roczaju farby do skor w tym kolorze??
Jezeli dobrze pamietam to 5 luty = spot... bylbym na 100% gdyby nie przymusowy wylot do PL... nie moge sie pozbierac z zalatwieniami na slub... a juz zostalo malo czasu :P
Czester jak tam lampy? :P wiem ze to moze najmniej odpowiedni moment zeby o to pytac ;) tu masz srodek na lampy a jezeli nie chcesz kupowac to jak bedziesz w dublinie to podjedz do mnie to machniemy je ;)
http://cars.donedeal.ie/for-sale/carextras/2607313
Jony gratuluje :) 2003? :) 1.6 TS ?:D
Jony gratuluje :) 2003? :) 1.6 TS ?:D[/QUOTE] Nieee.. 1.8 :D
hej, dzieki za info, na razie walcze z technicznymi sprawami.:(
ale zebym mial malo problemu to sie wziolem za dvd i mp3 w ICS, wypatroszylem na probe jednostke zeby sprawdzic jek ten srodek wyglada, no wiecie jak male dziecko rozbiera zabawki!!!:o
po zlozeniu nie dziala radio i nie oblicza kilometrow i spalania-masz babo(glupi chlopie) placek!!!!:mad::mad::mad:
spoko!!!! metoda prob i bledow!!:cool:
To milego psucia...znaczy sie naprawiania !! ;)
Jony to kiedy podjedziesz nowa fura ;)?
Panowie, jak u Was z cenami PB? U mnie to chyba ich do konca poyebalo:/ 1,58e dzisiaj rano...
1.55 euro dzisiaj tankowalem ;) jak ja przyjechalem to bylo za 98 centow :/ kumpel dziaisj mowil w pracy ze zeby zatankowac do pelna jepa potrzebuje 100 euro... kiedys benzyna byla za 38 centow :/
Richi ten plyn do lamp przednich w Polsce jest o polowe tanszy... :( a ja juz kupilem :/
Bylem dzisiaj u Kolegi "DarasBB" i moge w pelni polecic.
A tak pozatym to ma dla nas nowa niespodzianke - fotki niebawem - tak obiecal :):):)