U nas też spokojnie mogło by być na spotkaniach 10 alfinek, ale po co dupę ruszyć.
Printable View
U nas też spokojnie mogło by być na spotkaniach 10 alfinek, ale po co dupę ruszyć.
pewnie że tak. tym bardziej że w Słupsku wcale tak mało AR nie jeździ... tylko że mało kto jest "zrzeszony" i mało komu się chce
Ktos bedzie dzisiaj?
Panowie. 28.05 około 6 rano wybieram się do Gdańska. Jeśłi ktoś ma potrzebę mogę zabrać :)
Dam Ci znać.
Będę w weekend 30 maja - 3 czerwca w Słupsku, chętnie się spotkam i pogadam o Alfie :)!
Ktoś wczoraj włożył mi za wycieraczke kartke z informacją że ma na sprzedaż 16-sto calowe felgi z oponami letnimi do alfy, informacja u diuga na lakierni jakby ktoś był zainteresowany.
czyli to ktos z diuga chce sprzedać, tak? bo tak szukam, nie szukam...gdyby była jakaś fajna okazja to bym kupił.
W niedzielę ktoś podjedzie? może przeniesiemy się znów na castorame? lub na parking na dachu galerii słupskiej? tam wg mnie było by najlepiej. jest ktoś "za"?
Najprawdopodobniej będzie to jakiś lakiernik z diuga bo tak napisał na kartce którą włożył mi za wycieraczke kiedy moczyłem tyłek w basenie w czoraj wieczorem.
galeria niestety odpada ponieważ tam jest zakaz wjazdu z instalacją LPG... to jak wiecie nie mógł bym tam się dostać... niestety!
Ale castorama jak najbardziej...