Pierwsza opcja chyba lepsza, w ASO za 7400 na pewno nie zrobisz. Ale próbuj, ewentualnie możesz oddać do ASO i dopłacić im różnice do tych 7400 z własnej kieszeni. Teraz decyzja należy do ciebie.
Printable View
Serwis robi Ci najpierw wstępną wycenę.
Potem wysyłasz wycene do PZU a ta albo akceptuje albo nie/ choć nie mają do tego prawa/
Opcja serwis daje Ci autoryzowana naprawę na oryginałach zgodnie ze specyfikacją producenta.
Opcja 7400, sprzedajesz tak jak jest i i kupujesz drugi samochód lub naprawiasz u kogoś tam i jeżdzisz.
no tak opcja 7400, sprzedaje tak jak jest dostaje od nich 10 900 i sobie kupię chyba rower w tej cenie :)
zdecydowałem się naprawić auto i postarać się zmieścić w tej cenie 7400.
dziękuję wszystkim za słowa otuchy :D jak i rady, które były bardzo pomocne :)
pozdrawiam,
Hubert.
Zmieniłem kpl rozrząd i wpadły nowe tulejki przedniego stabilizatora :)
Zmiana lamp
Załącznik 111890Załącznik 111891
U mnie tuleje stabilizatora zostały dzisiaj zrobione - masakra ale dalismy rade 3h konkretnej roboty
Świeżutki olej + filtry
Wahacze górne przód, niestety dalej coś stuka, więc pewnie polecą łączniki stabilizatora jeszcze
Drążek kierowniczy z jednej strony
W aucie jeszcze leżą drążki pionowe na tył i tuleje zwrotnicy
Nowa sonda lambda, praca silnika ustabilizowana pozbyłem się błędu P0170 :) w końcu. Nowy olej + Filtry.
A ja w sierpniu wymieniłem prawy próg, podłogę z prawej strony, całą konserwację podłogi, w sobotę wymieniłem prawy górny wahacz i ustawiłem geometrię.:)