A ropa do ciągników :D A ziemia dla ziemniaków!!!!!!!!!
Printable View
A ropa do ciągników :D A ziemia dla ziemniaków!!!!!!!!!
V6 z LPG to pewnie 15L / 100 km w mieście a JTD 8L / 100 km czyli ogólnie wyjdzie to samo, a Busso bije na głowę JTD :D
Ja bez bicia przyznaję się że żona ma 147 JTD no ale w tym modelu to jedyne sensowne wyjście a V6 to dla żony za dużo.
Przy normalnej jeździe w mieszanym 12l. Przy poganianiu 15-16 w mieście nie wiem jak, bo bardzo mało jeżdżę po mieście
Siemano. Poszukuję w Płocku serwisu, który doważy mi koła na samochodzie. Czy ma ktoś z Was namiar ?
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
156 1.9 JTD Sierpc SIEMA
No Siemka :D
Witamy nowego kolegę w naszym skromnym gronie
Witam witam widze Plock żyje :D
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Ledwo, ale żyje :P
Tymczasem dzisiejszym popołudniem na ulicy... :-) Załącznik 210325
Po Płocku jeździły dwie swego czasu, czarna i zielona, teraz widuję tylko czarną. O ile się nie mylę stacjonuje w Słupnie
K(&(&(*a faktycznie :D No to pomylilem się też w tym która gdzie stacjonuje, jednak zielona jest ze słupna.
Fajna bryczka na weekendowe przejażdżki. I chyba w dobrym stanie :-)
No raczej ktoś kto kupuje takie auto, jest świadom tego, że wypadałoby je w jakimś stanie utrzymać :P
Ciekawe który to rok. Nie widziałem przodu, z tego co się orientowalem w różnych lat chyba się różniły
Sam dokladnie nie pamiętam, ale były chyba 2 albo 3 lifty. Te które jeżdżą po Płocku są z lat 83-88
Dzięki google grafice reż tak myślałem :-) jedziesz na Forzailatia 2016?
Jeśli tylko dostanę urlop to jadę, ale dopiero w przyszłym tygodniu będę cokolwiek wiedział.
Ok. Ja jadę i seraf. Umówiliśmy się ze jesziemy razem, może dołączysz ?
Jeśli tylko wypali mi urlop i będzie mi pasowac termin wyjazdu to chętnie
Ok to niech wypala:-)
Lichy to nie mi, rozumiem że gietek we Włocławku byl na WP i czarny :-) ja mam 4001H na tablicach.
Forza jest w następny weekend. 24 września jedziemy z Serafem i możliwe że Robert t18 również. Co do godziny to nie wiem ale raczej od rana, bo impreza zaczyna się się piątek a kończy w niedzielę czy jakoś tak.
Jedziesz ?
Istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że się wybiorę... Co nie zmienia faktu, że po Forzie sprzed 2 lat - motywację... aby tam jechać, mam na poziomie zerowym :P
To kto wstępnie jedzie?
1. Seraf
2. Macko
3. Robson
4. Lichy
5. Seba ?? (jak dostanie wolne i mu się będzie chciało) :D
A to co tak słabo tam?
Zna ktoś w Płocku człowieka od czerwonej Lancii Bety HPE? Ostatnio w niedzielę widziałem ją na skarpie.
Gdzie się chowają takie perełki w Płocku hehe
Dużo różnych ciekawych aut się chowa w Płocku i okolicach. m.in. 2xSpider, kilka Thesisów. Maserati GT :D
Maserati Gt są bodajże trzy :-) białe szare i czarne
Ja widziałem 2szare i czarne, ale skoro jest więcej, to jeszcze lepiej :D
Ja maserati widziałem granatowe z bliska...tuż obok mnie dosyć wolno przejeżdżało jakieś 3 miechy temu. A Thesiska jedna moja już druga. Pierwszą sprzedałem :-)
Pozdrawiam
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Ja myślę nad Maserati Biturbo z przełomu lat 80/90 tych ceny nie są jeszcze kosmiczne, tylko one były cholernie awaryjne.
A tak z innej beczki to pewną czarną 166 bardzo często widuję na Maszewie Dużym ;)
ArtoKucior, a ta się jeszcze ukrywa :DZałącznik 211211Załącznik 211212Załącznik 211213
Lubię te thesisy :-)
Widzę, że nie tylko ja siedziałem w tej Thesis spod Staroźreb ;)
Co do forza to zaczynam stawać nad przepaścią czy jechać na zlot czy jechać po wymarzoną 164 Super 3.0 V6 ech
A tak w temacie 164 to w powiecie płockim pojawiła się kolejna 164 ;)
No nie tylko Ty, to Thesis mojego kuzyna, wiec sam rozumiesz :D A jak cos to mozemy bujnac sie po 164 a potem na forze :D
Do Szwecji jest kawałek ;)
A kuzyn widzę słabo Cie przekonał do Lancii ;)
Pokaż zdjęcie jak wygląda szczyt jednego z jego budynków hehe
Niedługo to będzie "mekka" dla właścicieli Lancii :D
A propo forzy to można w Płocku zrobić zlot busso ;D chyba że jakieś inne miasto ma monopol :D
Zanim sie dowiedziałem, że to moj kuzyn i zanim zaczelismy utrzymywać regularny kontakt, już zdążyłem kupić pierwsą 156 i się zakochać w AR :D Ale powiem Ci, że takiego thesisa chciałbym kiedyś postawić obok swojej 166 :D Co do zlotu Busso to już gdzieś jest coroczny zlot Właścicieli Busso, tylko nie pamietam gdzie, a w Płocku trochę nas tu mało :/ Co do Kappy na ścianie to ładnie zaszalał :D
Oficjalnie mam 2 busso. Samych 164 busso jest 3-4 w płocku i w promieniu 20-30 km od Płocka.
A 156 czy 166 powinno być więcej.
No niby ja mam 2x3.0 :D Jedna to dawca, Kuzyn ma Kappe 3.0 12v i Thesisa też z Busso, Do tego dochodzi Kolega Janek, ktory nie ma konta na AH i On też ma 2x166 z Busso :D