Pozdrowienia dla Conspira widzieliśmy się na DK94 ( pamiętaj o światłach bo jechałeś bez) i dla kolegi z czarnej 156 parkował pod Mr Chamburgerem
Printable View
Pozdrowienia dla Conspira widzieliśmy się na DK94 ( pamiętaj o światłach bo jechałeś bez) i dla kolegi z czarnej 156 parkował pod Mr Chamburgerem
Pozdrawiam kolege z AR 147 na rejestracjach KOS widzianego w Międzybrodziu Bialskim 4.10.14 o godzinie 15:35 lapki byly :)
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej 147 dziś pod biedronką w Świerkańcu około 18:00, łapki były ;-)
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
No tak... gdzie można było spotkać marychę? pod fastfoodem :D
Pozdrawiam w piątek na A4 po 15 blizniacza 156 srebrna i dzis na myjni kolo huty bankowej czarna oramkowana 147.
Pozdrawiam kierowce/kierowniczkę ciemnej 156 przed lift widzianej wczoraj na wojska polskiego na wys kalinowej, alfa wjezdzala do firmy zawiazanej z ogrzewaniem.
Dzis mijscowosc Hutki koło Olkusza widziana srebrna 166 na ramkach, przelatywalem na moto. Koło godz 14 widziana 156 przedlift na trasie dąbrowa olkusz na wyskosci slawkowa, alfa jechala za moto, ja lecialem na moto z przeciwka
Obrodzilo dzisiaj w GieTy w okolicy :P tak ze pozdro dla czarnej SBI w cieszynie (widzial dlugie w lustrze?), oraz dla kolegi na sci w pogwizdowie :)
Aa, i jeszcze zalegle pozdro dla kolegi co w zeszla sobote pytal pod castorama o problemy z radiem w 147 :)
Dzisiaj ponownie pod KWK w Ornontowicach, 159 rej. SWD z ramkami, pomachane i odmachane :) Pozdrawiam :)